![]() |
#21 |
Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 28.07.2006
![]() |
![]()
Moji traktori, još imam IMT-a 542 i 533.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Admin
![]() |
![]()
Ratarko, nemoguæe je da je napravio New Holand za 20 dana 500 sati jer onda izaðe da jedan dan ima 25 sati.
Koliku tvoj Ford ima potrošnju? Ovaj New Holand je trošio prosjeèno 23,9 litara na sat!
![]() |
#23 | |
Gost
|
![]() Citiraj:
Ako stvarno nisi znao onda ok , za 10 sati bez problema napraviš 15 ili više radnih sati , zavisi koliko si "teške" noge 8) Rasni at se otprilike broji kao "1 za 1" na 1500 okretaja motora a mi svi vozimo na 1800-2000 okretaja , poznam neke koji rade cijeli dan na 2500 okretaja u minuti :!: :!: :!: Ford troši od minimalno 8 litara na hektar ( kada radi sa tanjuraèom ) do 66 litara na hektar u najtežem oranju koje sam imao do sada , nisam raèunao koliko bi to bilo po satu . |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Admin
![]() |
![]()
Moj Lamborghini broji normalno radne sate, a sigurno i tvoj Hurliman. Znam da neki broje sate prema broju okretaja.
![]() |
#25 |
Gost
|
![]()
Eee ,vidiš , to nisam znao za Hurlimana , nikada nisam pratio radne sate kako idu ...
Pogledat æu iduæi puta kada budem nešta radio jel stvarno nisam znao da ide jedan za jedan . |
![]() |
![]() |
#26 |
Admin
![]() |
![]()
Ja mislim da novi traktori veèinom normalno broje sate ili ne? Neznam toèno na koliko sam okretaja pratio sate na Lamborghiniju, tako da nisam skroz siguran.
![]() |
#27 |
Gost
|
![]()
Evo mog MF-a 284s, radim još i sa IMT 533,549
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Gost
|
![]()
Svaka èast za oprana stakla , kod mene su uvijek zamazana .
Super izgleda traktor :!: Koliko je to KS i koja je godina proizvodnje ? Å*teta Å¡to su mu zadnje gume pri kraju , jesu to 14,9x28 zadnje gume ? |
![]() |
![]() |
#29 | |
Gost
|
![]() Citiraj:
![]() MF je 70 KS, 84. godište. Da zadnje gume su stvarno na izmaku.Dimenzije guma su zadnje:16,9 R34, a prve:12,4 R24. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Gost
|
![]()
Iseki TX 1500
15 Konja iz Japana dovezen 2004 Sa puno prikljucaka,,Stroj je za PET !!! Ali neznam sliku da ubacim posto sam novi na ovom forumu. Pa ako netko zna neka mi kaze.. pozdrav |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|