Stočarstvo Sve o uzgoju domaćih životinja u svrhu dobijanja proizvoda za ljudsku ishranu kao što su meso, mlijeko, mast te raznih sirovina kao što su koža, vuna, krzno, dlaka, perje, rogovi i papci... |
![]() |
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 10.02.2008
![]() |
![]()
Evo ovako, mislim da teme nema nigdje (ak je admin briši ili premjesti post). Interesira me mješaona sa čekićarem, ko ima kakve i s njima iskustva, dobre i loše strane dotičnih.
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 06.08.2008
![]() ![]() |
![]()
ja imam mješaonu "sam svoj majstor" a kupili smo sad novi čekićar jer nam se ovaj stari razletio...sa tim novim smo jako zadovoljni kanta od 15 kg ode za 20-30sekunda stvarno šiba ko lud,sad dok bude motor 7.5kw onda nebudem stigao kipati u njega žitarice...inače čekičar mi je radio kralj-kocijan pravi majstor i ima jako dobre proizvode,on je susjed od člana Zjoocko pa bi vam on mogao reči nešto više
ja imam tu slike svoje mješaone,svaki dan radim smjese,i ide super,pa eto slika ![]() ![]() ![]() http://www.kralj-kocijan.hr/mjesaone.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Uvaženi Član
![]() |
![]()
Ja sam gledal neke oko 500-800kg Znam za kralj-kocijan-a. Je znaš možda cijene??? Radi i čalopek, sad kakve on radi ne znam... Ni jedan ne odg na mail-ove
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() |
![]()
znam da je za 400kg 11.000,00kn sa pdv-om,jer je jedan prijatelj od tate kupovao kod njega,komplet znači 2 motora i čekičar sa mješaonom......a 500 dojde neki 11.500,00kn sa pdv-om...a radi izvrsno...čuo sam da čalopek,a i on ja mislim radi dobre mješaone...treba pogledati pa usporediti cijene i tak...ako budem u prilicu poslikat ču kod tatovog kolege mješaonu sa čekičarom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Uvaženi Član
![]() |
![]()
Znači 800kg oko 15000kn, barem tak mislim. Morat ću zvat i pitat, najsigurnije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() |
![]()
da,to bi ti bilo najsigurnije...ali ja znam da kralj-kocijan sve radi izvrsno....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aktivni Član
![]() ![]() ![]() Član foruma od: 16.09.2009
![]() |
![]()
Kod izbora mješaone najbitnije je odabrati pravu po namjeni , vertikalna i kosa mješaona služi za mješanje mljevenih žitarica i koncentrata a horizontalna za mješanje smjese od osnovnih komponenti . Kod vertikalne teže komponente brže sjedaju od lakših pa je mješanje nehomogeno !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Uvaženi Član
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() |
![]()
Kad kupujete mješaonu zatražite od proizvođača "a test" zbog registracije mješaone to če vam kad tad biti treba ali mislim uskoro, tj.znam jer moj tata je više upoznat s time no ali pustimo sad to "ne vucimo vraga za rep" :vragek: :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Uvaženi Član
![]() |
![]()
A kaj će atest, po tome treba atest i za čekićar koji star 20 godina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Začetnik teme | Forum | Odgovora | Posljednja poruka |
ulje u hidrauliku MJEŠANJE hipenol-transhidraol | Alfada Jadarko | Pogonska goriva i maziva | 71 | 20-03-16 22:46 |
problem mješanja brzina na ZETOR 5245 | tinda | Mehani?ka radionica | 6 | 02-08-13 21:15 |
Registracija proizvođača hrane | lidija | Financije, propisi, javni natjecaji i sli?no | 5 | 03-04-12 09:42 |
Cijenik stočne hrane | Renato5820 | Burza/Razmjena poljoprivrednih proizvoda i alata | 35 | 30-08-11 23:44 |