Povrtlarstvo Povrtlarske kulture, uzgoj i tehnologije prihrane i zaštite. Distribucija i plasman na tržište. |
![]() |
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#12 |
Polako se zagrijava
![]() Član foruma od: 05.03.2011
![]() |
![]()
Budem sutra posliko.Uglavnom prodavali smo malo i uspjeli izvuc cijenu od 70kn/kg :partyman::partyman: tj.nismo izvlacili nego smo rekli cijenu i ljudi su kupovali znaci da su zadovoljni ;)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 29.12.2010
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sorry puknuti......:partyman:
pošalji mi slike na PM da nebrljamo temu......ja bi ga stavio, samo da nađem pravo naše sjeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 13.05.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E pa ulažite onda ..češnjak je dobar izbor:partyman:
![]() |
#15 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 14.12.2009
![]() ![]() |
![]()
Jučer je pala kiša, i ovaj tjedan ide sadnja češnjaka; domaći, crveni. Materijal domaći, bar 30-tak godina uvijek isti (e di je onda bila Kina?).
Problem je jedino dobiti više sadnog materijala. Uvijek se puno potroši, i onda ostane malo za sadnju. Ove godine bi trebalo biti za 50 m dužnih sadnje :D. Inače je išlo oko 25-30 m dužnih. p.s. Sadio bi i više, jer ga nije problem prodati preko ljeta, ali ne mogu naći "materijala". |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 03.05.2008
![]() |
![]()
Zvao me kum u petak i kaže da ima jedan kolega sa posla 100 kg baštovanskog češnjaka. Nije znao reći cijenu ali bi išlo po 30 - 35 kn/kg. Kaže da je krupan i da je sigurno domaći. Ako je netko zainteresiran neka me kontaktira na PP i nabavit ću direktan broj od toga baštovana da ne ide preko posrednika.
Ukoliko netko treba malo više kila onda tu imam kolegu koji prodaje u vrečici 35 kn/kg vijenac drastično skuplje. On je imao par tona ali bilo je i kupaca velikih tako da ne znam. Poz
![]() |
#17 |
Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() Član foruma od: 01.07.2008
![]() |
![]()
Ja ga imam namjeru sijati onako za nas negdje oko 10-tak kila...kad daje najbolji urod mislim koja mu je agrotehnika ... sijali smo ga do sad ono klasično u redove bez đubra osim stajskog...nakon toga po vrhu opet bacim stajskog, pokrijemo granama zbog kokošiju da ne idu u njega i to je to...ne znam koliko je urod bio ali a je bilo...
Nesto sam našao na netu da mu treba za 1 m2 oko 70 grama 3 x 15 i na početku proljeća prihrana KAN-om...nisam to nikad radio pa me interesuje je li to tačno, i koliki bi bio prinos ??? Ove godine ću samo staviti prihranu KAN-a da vidim hoće li se poznati po urodu išta.
![]() |
#18 | |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 08.02.2009
![]() |
![]() Citiraj:
prava doza gnojiva je uvijek dobrodošla.no kakav će urod biti to ovisi o mnogo faktora,klima,navodnjavanje,korov,zemljište itd...
![]() |
![]() |
#19 | |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 29.12.2010
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citiraj:
ja bi bio zainteresiran za par kg, ako je 100% naš domaći......pa bi ove godine stavio da imam sjeme za slijedeću jesen...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Regularni Član
![]() Član foruma od: 07.08.2011
![]() |
![]()
Koristan tekst za početnike u uzgoju češnjaka !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Začetnik teme | Forum | Odgovora | Posljednja poruka |
Prodajem bijeli luk/češnjak | Marko355 | Ponuda | 2 | 12-11-13 16:49 |
Bijeli kukuruz u zrnu | MilanZetor | Burza/Razmjena poljoprivrednih proizvoda i alata | 3 | 19-04-13 21:25 |
bijeli kukuruz | alenvw | Burza/Razmjena poljoprivrednih proizvoda i alata | 5 | 18-02-13 22:03 |
Bijeli luk | diabola1210 | Povrtlarstvo | 3 | 01-05-11 16:47 |