Svaštara Prostor za teme koje nemaju svoj forum - od priča iz stvarnog života, recepata, filmova, sve osim politike |
![]() |
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Gost
|
![]()
trenutno cepa Zvonko Bogdan - Cele noći ladovina
pitam iz razloga što skupljam tamburašku glazbu pa da znam tko što ima.. a vjerujem da većina ima i radio u štali, traktoru itd. pa što svira kad radi? |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 26.03.2007
![]() ![]() |
![]()
Uglavnom tambure,a sad kako koja naiđe... nemam radio na Imtu ali imam Ipod,koji ga jako dobro zamjenjuje.. ;) Picek reci što trebaš pa ću ti stavit na rapid...
![]() |
#3 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 21.02.2007
![]() ![]() |
![]()
Tamburice, country, i stari ex-yu rock ponekad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 16.11.2007
![]() |
![]()
ja imam u dvije štale linije i kravice slušaju večinom strane laganice iz 80ih, pa malo koji cd zvuci prirode, ono ptičice pjevaju, valovi pljušte uz laganu muziku :D
a u traktoru iron maiden, nightwish, 30second to mars, uglavnom nitko se onda ne približava :mrgreen: kak bi moja baba rekla: OPET SLUŠA KREBELJKIJE :mrgreen: :mrgreen:
![]() |
#5 | |||
Gost
|
![]() Citiraj:
tko zna kakvog bi to utjecaja imalo na količinu i kvalitetu mlijeka.. :o - Citiraj:
Citiraj:
ali tu i tamo ulovim nešto negdje što nemam.. |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 05.07.2007
![]() |
![]()
uglavnom taburice...kojih imam nešta malo na kompu (5.86gb)...i rock-a (31gb)
zvona kad ćeš mi pjesama donijet? :blackeye p.s. a trenutno svira : the best of ´70s - Deep Purple - Smoke on the water
![]() |
#7 |
Gost
|
![]()
u traktoru isključivo radio i to Novi ili HRT2, u štali Novi radio, ponekad Županju ili HRT2...na compu isto radio ili nešto sa hard disca...kad mi internet paket to dozvoli (na kraju mjeseca) onda višak potrošim na Screamer radio koji ima nekoliko tisuća stanica gdje onda tražim tematske sadržaje (pop i rok 70. 80. i sl.)
(ovdje ima još ponešto o mojim muzikalijama) ovo mi je jedna od najomiljenijih playlista: |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
|
![]()
slusam strano,rock i tambure koje sviraju vecinu vremena na kompu!
sada slusam cascadu-miracle! pozz |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
|
![]()
domace,rock...tehno....sve sto se stigne....ja ne prigovaram...sto je jest....
|
![]() |
![]() |
#10 |
Regularni Član
![]() ![]() Član foruma od: 07.04.2007
![]() |
![]()
E ljudi moji šta vi slušate... moj rus ne upali dok ne pustim neki narodnjak! :D
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Začetnik teme | Forum | Odgovora | Posljednja poruka |
Nepotrebno na forumu | gorski | Pitanja i pomo? u vezi rada foruma | 21 | 13-03-13 21:02 |
pozdrav forumu | zacko911 | Predstavite se | 7 | 08-07-12 22:26 |
Promjene na forumu | Žuti | Razne obavijesti, poruke... | 33 | 06-06-12 22:06 |
nova na forumu | MEDOLINA | Predstavite se | 33 | 09-10-11 07:01 |