![]() |
#8431 |
Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 11.10.2014
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne mislim na davanje kruha kao zabavu za zube , nego kao osnovnu hranu. Za glodanje im nasječem granja pa nek se igraju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8432 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 16.12.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E sad, ako bi kruh bio kombinacije razeni, od prosa, kukuruzni ili sa raznoraznim sjemenkama mozda bi i moglo ali ovaj bijeli hmm neznam,,,
kazu da zito nije za njihovu ishranu jer takvo brasno zna postati tjestasto kad se malo navlazi,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8433 |
Uvaženi Član
![]()
Žao mi je odvojiti kojeg kunića pa napraviti pokus. U tim vrečama ima raznog kruha i peciva što ne prodaju, i ne mogu birati.Ima i tog sa sjemenkama, a najviše bijelog. Ja dok sušim doma primjetio sam da kukuruzni najmanje vole , a on se i najbrže kvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8434 |
Super Uvaženi Član
![]()
Cuj sad, ako bi kojoj trgovki donio cokoladu ili nedaj Boze bombonjeru i da kazes koju lijepu rijec mislim da bi mogo dobiti vrecu samo sa onim koji tebi najvise odgovara,,,
![]() Ja sam sad u fazi kad testiram kojeg najvise vole pa cu isti postupak probati odraditi i kod sebe,,, ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8435 |
Uvaženi Član
![]()
Bobiću budi oprezan sa suhim kruhom jer ako im neznaš prehrambene navike , a oni navale m ože biti problema. Ja svojima dajem kruh još dok su takoreći u gnijezdu pa im kasnije nije problem.Samo treba paziti kao što reče Đimi da im kruh ne stoji ako ga ne smažu.Kad ga ubacim samo se čuje kako hrdaju. A malo prije sam im ubacio i grančice od loze koju susjed obrezuje. Neće ih ni ptobat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8436 |
Uvaženi Član
![]()
Ljudi šta je sa Uzgojiteljem? Poslo sam mu PP i ne javla se. Nije se valjda naljutio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8437 |
Regularni Član
![]() ![]() Član foruma od: 01.09.2015
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi nisam dugo bio na forumu.Napokon mi je krenulo sa kunićima.Ženka kalif,mužjak panonac -10 komada stari 16 dana-28.2 2 ženke mješanke šarca okotnja-napravile gnjezda i 30.2 još jedan okot.Zanima me dali vama ženke nakon što se okote grizu mužjake i nedaju im blizu sebi?Što mislite o kolonijalnom uzgoju kunića-matićnih jedinki- sa stalnim pristupom mužjaka-nešto slično sam vidio u mađarskoj na youtubeu?Sutra stavim slike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8438 |
Uvaženi Član
![]()
Pa gdje si legendo , daj malo oživi ovo mrtvilo na forumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8439 |
Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() Član foruma od: 13.09.2013
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8440 | ||
Super Uvaženi Član
![]() Citiraj:
Do sad su obicno bili hranjeni samo jednom na dan mozda i malo pre oskudno,,, ja ne forsiram previse zrnjevlje i brikete vec pokusavam prosiriti ponudu na vise sastojaka, sijeno, kruh, zrnjevlje, jabuke, grancice,,, kad bude trave i ona ce u ponudu, naravno u ogranicenim kolicinama,,, nastojim ne pretjerivati niucemu a ne zelim niti dozvoliti da gladuju,,, pokusavam doci do toga da pojedu sve sto im dam ali da sljedeci obrok ocekuju sa zeljom u ocima,,, Citiraj:
a kaj se boldanog tice de smanji malo,,, ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Začetnik teme | Forum | Odgovora | Posljednja poruka |