Ostale grane poljoprivrede Ostale grane poljoprivrede koje nisu obuhvaćene postojećim kategorijama. |
![]() |
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#12 |
Super Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Član foruma od: 17.12.2006
![]() |
![]()
dok sam uzgajao crni sljez tada je kg suhog cvijeta bila 50kn,sada sam nešto čuo da je veča
![]() |
#13 |
Polako se zagrijava
![]() Član foruma od: 05.03.2012
![]() |
![]()
sad je izmedju 70 i 75 kn/kg suhog cvijeta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Regularni Član
![]() Član foruma od: 19.01.2011
![]() |
![]()
Ako ikad budete sadili ljekovito bilje, vodite racuna da je gospodin Franjo iz Koprivnice koji surađuje s Subanom iz Zagreba - obican prevarant i lopov. Pazite kakvo cete sjeme kupiti od njega.
Pazite koliku cete količinu kupiti od njega jel uvaljuje enorme kolicine na odredenu kvadraturu zemlje. Dobro se raspitajte oko svega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Polako se zagrijava
![]() Član foruma od: 05.03.2012
![]() |
![]() Citiraj:
dobio sam 1 kg za svoju površinu nešto manju od 500 m2. daj mi reci kako ide sa isplatom? dali se isplaćuje svaki put kad se doveze ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Uvaženi Član
![]() |
![]()
Grofe kada sam radio uzgoj crnog sljeza preko Jan Spider-a ,na moj tel pozim dolazili su po osušenu robu,nikada nije bilo problema.Dolazili su i po 1kg osušenog cvijeta i naravno isplata prilikom predaje
![]() |
#17 |
Uvaženi Član
![]() ![]() ![]() Član foruma od: 01.04.2010
![]() |
![]()
Jel bi se moglo prodat kome lišće crnog duda? Čitao sam da je ljekovito i da se primjenjuje u raznim pripravcima itd. :?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Početnik
Član foruma od: 05.03.2012
![]() |
![]() Citiraj:
Molim da se ovdje javi netko tko se s time bavio - pa da kaže koliko po njegovom iskustvu treba sjemena za 500 m2 sljeza? Naravno, ako se sije kak spada, na propisani razmak, ne ako se sije ko trava / djetelina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Super Uvaženi Član
![]() |
![]()
[QUOTE=Aubergine;806726]Dobio si puno previše tj. kupio, po mojem mišljenju. Ta stranica i pripada tom Franji iz Koprivnice.
Molim da se ovdje javi netko tko se s time bavio - pa da kaže koliko po njegovom iskustvu treba sjemena za 500 m2 sljeza? Naravno, ako se sije kak spada, na propisani razmak, ne ako se sije ko trava / djetelina.[/QUOTE pozdrav koliko vas ima sigurnih za berbu tih 500m2
![]() |
#20 |
Početnik
Član foruma od: 05.03.2012
![]() |
![]()
Ima nas troje...valjda ćemo moći :?:
MOžeš li mi ti odgovoriti na pitanje iznad, vidim da imaš nekog iskustva - koliko sjemena na neku površinu, da se znam orijentirati? Ne koliko je netko rekao samo da bi prodao, nego koliko si ti utrošio? |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Začetnik teme | Forum | Odgovora | Posljednja poruka |
Sadnice povrća i ljekovitog bilja | Ivan01 | Burza/Razmjena poljoprivrednih proizvoda i alata | 6 | 19-04-13 09:37 |
Lijekovita bilja | Zagi82 | Povrtlarstvo | 3 | 28-03-13 21:17 |
Sadnice povrća i ljekovitog bilja | Ivan01 | Ponuda | 2 | 18-03-13 13:40 |
Neregistrovana sredstva za zaštitu bilja. | denisv | Povrtlarstvo | 36 | 15-11-12 18:27 |
uzgoj ljekovitog bilja na komercijalnoj bazi | dmeter | Ostale grane poljoprivrede | 6 | 16-06-09 08:07 |