• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
744
@ZJ da se nadovezem kao mlad, neiskusan covjek. Novcem se itekako moze kupiti kvaliteta, zadovoljstvo u zivotu. Novcem se kupuje vrijeme. Ako imas novaca, na bilo koji nacin, mozes u najmanju ruku uzet predah od posla, u smislu da radis posao gdje ti poslodavac diktira dan. Mozes zapoceti svoj posao gdje ces ti biti, u najmanju ruku, poslodavac sam sebi. Nevjerojatno je kad ti imas slobodu bas danas u 11.25 otic doktoru i kasnije, nakon rucka i malo odmora, oko 18:40 vratit se natrag poslu jer jednostavno mozes. Ne moras, mozes. Opet ovisi sto radis, ali razumijes poantu. Mozes otic sa voljenom osobom jednom mjesecno na jako dobar izlazak. Jako dobar, kvalitetan, gdje nisi opterecen cijenom. Tu je svaka osoba razlicita, ali na primjer, za osobu koja ima prosjecnu placu u RH od 1200 eura sa dodatcima, 200 eura na izlazak je stravicno puno. Te novce na mjesecnoj bazi, covjek koji ne zivi sa roditeljima i koji ga onda jos uvijek hrane, nema. Pokoje putovanje, svake 2 godine. 5 dana Dominikanske Republike i slicnih mjesta, prosjecan covjek moze samo sanjat. Krepa mi auto. Ne znam kako cu do posla. Nema problema, imam barem jos jedan potpuno ispravan. Jer imam novaca. Jer mogu. Klima u kuci. Prociscivac zraka sa funkcijom odvlazivanja kao astmaticar. Zakoci me u kicmi jer mi je sa 16 izletio disk. Nema problema, odem doktorici, napise uputnicu za MR, odem do poliklinike, platim 230 eura, za 3 dana dobivam nalaz. Uplatim 10 dana terapija u toplicama, malo jos privatni fizioterapeut da mi napravi trakcije. Opet sam miran godinu dana, uz paznju. Dermatolog, vidim koji je privatni najbolji, napravi mi mapu tijela madeza, porazgovaramo koji su kriticni za uklanjanje, rijesavamo problem. Brzo. Bez cekanja. Zaboli zub, zovem u 19 sati zubaricu, ona kaze dodite slobodno. U 19. Kvaliteta suvremenog zivota je usko povezana sa materijalnim bogatstvom. Nevjerojatno je kad ti u miru mozes na wc skoljku, kad se mozes otusirat u svom tusu, lec u svoj krevet... Meni ovo malo sto imam, hrana, krevet, krnja radiona, wc, struja, voda, peci za grijanje prostora i siguran, stalan posao znace sve. Medutim, volio bih puno vise, od zdravlja do sposobnosti i na kraju novca.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,159
Dreletov tata je Bednjanec, mama iz okolice Krapinskih toplic.
Možda su i oni imali par kvadrata vrteka i par kokoši, kakvu gujdicu... pa makar se ne razme ....mada sumnjam jer nije vo
 

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,129
CVAJKO!
Zajebavali jednoga da je škrt jer ne posjećuje kladionice!
Odgovor mu je bio
"bojim se da ne dobijem"
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,886
Ne znam bolju rubriku:
Screenshot_20240522_150601.jpg

Ovdje nitko nije normalan, nije normalan 🎶🎶.
🤔 "Praf za praf" i izbori su to nedavno potvrdili 🤕😖.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,898
'Ajmo ozbiljno, da bi bili "normalni", za koga je trebalo glasovati?

Postoji jedna stara poslovica:
- Glasal il' ne glasal,
sakak si nabasal...
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,886
Sad treba uživati u izabranima, a ne cviliti. Idi malo na rubriku o kad će poticaji, a izabrani su na treči mandat 🥂, pa koji vrag ih je izabrao? Uživajte i veselite se u svojem izboru, ne jadajte se više... Hajdmo dalje zajedno 🥂
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,310
Ameri imaju samo dvije stranke. Kaj bi tek oni trebali reči? Kakav je tek njihov izbor? Za kaj niste glasovali za Avu? Ona je barem elokventna, govori par jezika i izgleda kaj bomba. Ne bi bila ništa lošija od izabranih. I nije kupila diplomu nego ju je pošteno odradila/zaslužila.
 
  • Like
Reactions: ZJ

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,299
Ajmo sad ovako pa nek si misli tko što hoće ovo je podatak struke "....čak 45% mladih skandinavki(Švedska,Norveška,Danska, Finska) između18-28 godina redovito ili povremeno uzima lijekove za psihoterapiju,i u prosjeku si puno češće oduzimaju živote,od svojih vršnjaka sa Kube.....".
Pa se ja pitam dali je to ono sređeno društvo o kojem nam pričaju i put kojim nas vode.
 
  • Volim
Reactions: ZJ

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,886
Očekivati promjenu od onoga tko te zaglibio u blatu???
Ja ne očekujem, ne uzimam normabele, niti moja djeca... Nadam se dovoljno.
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,310
Kad smo kod statistike i lijekova onda je potrebno navesti i statistički hvalevrijedan podatak.
Tako statistika veli da u našemu Zagorju 50 posto stanovnika odmah u jutro posegne za čašicom, a ostalih 50 posto odmah potegne direktno iz flaše.
Čini mi se da se taj postotak od danas bude i povečal nakon što smo doznali da ministrima ide povećanje plaće od 40 posto.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,898
@lijeskakc, da se nadovežem na zadnju rečenicu...
- Pitala učiteljica djecu u školi koje valute znaju i u kojim zemljama se koriste...
- Marica:
Ja znam za funte; one su u Engleskoj...
- Bravo Marice!

- Perica:
Ja znam za krune, a one se koriste u više zemalja, u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj...
- Izvrsno Perice!

- Ivica:
U Americi se novac zove puta!
- Ivice, od ku ti to? Jesi li siguran?

- Jesam.
Kad se teta vratila iz Amerike, donesla je prekrasnu bundu. Mama ju je pitala koliko je dala za nju. A teta je odgovorila:
- deset puta...
 

Najnoviji postovi

Na vrh