• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Recent Content by Kupljenec

 1. Kupljenec

  Iskustva s alatom

  Do prije 2 godine taj crveni RED se proizvodil na Taiwanu, i bil je isto dobar alat, zval se Carlous onda ga je uzel Gedore pod svoje i sad se zove Gedore RED. Imam doma crvenog i plavog, plavi je baš profi a crveni je više za motore, bicikle ili polu profi.
 2. Kupljenec

  Iskustva s alatom

  Jako dobar alat, nema veze sa Kinom, samo kaj kod nas nije zastupani taj RED. Ja sam upravo neki dan gledal kolica da uzmem takva. To je vrhunski alat, skoro ko plavi od gedorea.
 3. Kupljenec

  Iskustva s alatom

  E sad ima kvalitetnih alata, ali kaj kad sve košta to. Ima i Usag koji je dobar, Beta koja je meni broj 1,pa ima Facom. Ali to nije niš za doma nažalost.
 4. Kupljenec

  Iskustva s alatom

  Pa i danas je tak, gedorina kolica sa alatom koštaju baš puno.
 5. Kupljenec

  Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

  Evo spojil sam,i sad je to to ;) Fala ti puno,imaš pivu svakak :)
 6. Kupljenec

  Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

  Fala ti puno, sutra to spajam 😉
 7. Kupljenec

  Kalači drva

  Samo da pitam onak usput kolko je isplativo doma delat kalač? Na traktor.
 8. Kupljenec

  Kompresori

  Dečki da pitam između ova dva kaj bi se splatilo zeti za doma? https://www.alatimilic.hr/shop/Kompresori-Fima-Klipni-Vijcani/kompresor-klipni-piper-l19k-50 https://www.alatimilic.hr/shop/Kompresori-Fima-Klipni-Vijcani/kompresork-klipni-bezuljni-fima-D20K-50-1-5kw-200-l-min-50l
 9. Kupljenec

  Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

  Bum poslikal baš danas ak stignem, pa da vidiš kak je na aparat spojeno. 😉
 10. Kupljenec

  Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

  Nisam te skužil? :) Znači ovaj novi industriski bi trebal spojiti kak je na aparatu?al tam kad raskopam su 4 žice?to me mota malo,jer sam baš to gledal,a ja sam kupil ovaj kaj si ti napisal,i sad imam jednu žicu viška. I onda sa ovoga industriskoga na ovoga crnoga kak spojiti?
 11. Kupljenec

  Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

  Znači iz aparata mi ide ovo. Švasam sad sa ovim,to sam snjim dobil. E sad sam kupil još jedan industriski,pa si bi napravil briku,pošto nemam ovaj tep utikač doma. I ovo je penzić koji je jučer skuril prek 3 kile 3,25 elektroda.
 12. Kupljenec

  Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

  Dečki samo da se pofalim danas prešel prvi kolut od 5kg,aparat dela ko singerica,sve do sad sam švasal na jednofatnu struju. Sad bi probal na 380 pa me zanima jel ovaj kabel tak spojen ili kaj trebam brikati?jer on ima jedan kabel kaj ide van,i tam je onaj priključak za industrisku struju,ali i...
 13. Kupljenec

  Malčeri

  Ma gle imam i kuruznice nekaj malo na dva tranika, nisam pametan da ga kupim ili ne, al opet kad ga imam delam si kad oču, netrebam posuđivati. Možda se bi i neka mušterija našla za zmalčati. 😉 Al onda da se i najde kad bi došel sa fergusonom bi mi se ljudi smijali.
 14. Kupljenec

  Malčeri

  Kak misliš sa vratima? A bi dobil kaj da kupim neki čekićar 125-130 cm?
Na vrh