Ne znam koliko možemo ići u visinu? Odnosno, plaćamo li po zakonu vazduh preko 2,5m (valjda nema viših ljudi)
'aj da se vratimo na temu.
Ja živim na brdu i za razliku od ljudi koji žive u ravničarskim krajevima nemam vodu gdje mi je zgodno.
Zrak nema rudnih bogatstava za sada pa možeš biti bez brige :finga: ali za zrak postoji pravilo da se njime NE smiješ koristiti bez dozvole države naprimjer za letenje bilo kakvim strojčekom pa ni na visini 2,5 m :rolfer:
a to što si na malenom brijegu ,,, vode ima sigurno i tu ,,, znam iz iskustva je sam i sam u takvoj situaciji ,,, ispred moje kuće je cesta , iza nje na 8m škarpa 10 m, nakon 30m opet škarpa 10m ,, inače škarpa je od stare ciglane koje više nema ,,, jela je zemlju dok je išlo ,,,,
sa suprotne strane kuće imam bunar koji je dubok 13 metara i sve do ove godine sam se služio sa njim nekad dovoljno nekad koliko toliko ,,, ove godine ostao suh , pa iako imam gradski vodovod odlučio sam se prije dva mjeseca na kopanje novoga ,,, udaljen 50 m od staroga ,,,, cjev fi 80 24 metra ,, vode za sada 12 ja zadovoljan ,, biće iza zaljevanje i kućne potrebe , nisam tražio povrat poticaja koji je bio aktuelan za moju županiju 30% iz razloga što bi morao tražiti račun a on bi bio 25% veći ,,,, za tih 5% nisam želio da ulazim u evidenciju bunara pa ako se i postavi kada pitanje uvjek mogu prijaviti jedan ,,,,, a isto ti je za sada i sa bušenjem arteškog ako ne treba papiri plačaš jeftinije i ne ulaziš u evidenciju ,,, a ovaj gore navedeni podizao je nasad uz poticaj pa je sve evidentirano ,,,
i jedan savjet ne treba gledati koliko košta ali treba platiti kvalitetnog rašljara u završnici mislim da se isplati