• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CASE TRAKTOR JX 1100 U

Nikola777

Novi član
Tu od
6 Lis 2016
Poruka
27
CASE TRAKTOR JX 1100 U
mislim kupit pa me zanima malo o traktoru obcenito vidio sam ga na njuskalu
 

mikula

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2008
Poruka
348
 

Nikola777

Novi član
Tu od
6 Lis 2016
Poruka
27
hvala

Prilikom prvog paljenja (kada je motor hladan) traktor može krenuti prema naprijed. Nakon nekog vremana, kada se motor malo ugrije, kad ponovno trebam krenuti naprijed potrebno je dati veliki gas ali nakon toga krene vrlo sporo i onda slijedi naglo ubrzanje. Ukoliko sporo krene i naglo ubrza, sljedeći put kada stanem, traktor uopće ne želi krenuti naprijed (nazad ide bez problem).
 

Nikola777

Novi član
Tu od
6 Lis 2016
Poruka
27
Polu automacka 🙈 vajda
Normalno saltas brzine na mjenacu imaju dva dugmeta za zeca i kornjacu netribas stiskat kuplug ako oces stisnit
I ima kraj volana malicu naprid nazad
 

Nikola777

Novi član
Tu od
6 Lis 2016
Poruka
27
Mozete mi poslat broj moba pa bi vas nazva nisan pametan vise sta da radin
Ima mjesto di se miri ispod kabine 10 bari je naprid i nazad
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Može javim ti se u pp, nije to ništa ozbiljno, nemoj brinuti, to su čari novih traktora.
Kolko ti je star? Moja preporuka bi ti bila da ga zamjeniš za Imt 539, i nebi imao nikakvih problema. Služio bi te bolje od toga kojeg imaš, jeftinije za održavat, mala potrošnja. Ja ti znam za jednoga dobroga koji bi te služio godinama, ako te zanima zamjena za takvoga mogu te spojiti za zamjenu? Pali na ovim minusima bez grijača.
 

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,560
Daj @Kupljenec nemoj zajebavat čovjeka bezveze, nemaš pojma o tome i opet krećeš s tim 539🤣🤣. Već se ponadal da nekaj znaš o tome.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Kaj nebi znal, pa riješavamo stvar, evo baš neki dan me zval sused kaj ima JCBa nekog, neznam model i isto mu je tak bilo. I bil problem do Atf ulja, pitam ga jel ima, veli ima, a onda me kasnije zove da je dotočil 10 litri valjda, i sve super dela. Sad neznam jel to isti princip rada? Na ručki kod volana napred nazat?
 

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,560
Nije ovo do ulja, ili lamele ili nekaj u getribi. Po meni traktor mora na pola i onda dalje. Na ovom forumu mu može pomoći i objasniti o čemu se radi jedna jedina osoba,al njega više nema nego ga ima tu iz nekih razloga tak da đabe sve kaj ti ili bilo ko drugi drobili oko toga.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
A kak znaš da nije? Kak? Ja sam imal 20 bagera kaje tak bilo, isti slučaj, indentični, kaj ga košta to sve prije napravit da provejeri? Pa onda tek na pol det traktor, pa nije odma rješenje na pol dok se ne utvrdi i uvjeri stvarno stanje, mislim najlakše je od svega reći mora na pol, a kak znaš? Kak? Po tvojemu bi prije trebalo pumpu ulja zamjenit ako ne dela pritisak nego indikator, oprosti al nisi u pravu. Prvo treba naći grešku onda delat iti.
I pusti moje zajebavanje, ovo je ozbiljno 😉
 

Nikola777

Novi član
Tu od
6 Lis 2016
Poruka
27
transhidrol 50, ulje (od ine) sam ulio ima 2 mjeseca.
Ja sam iz dalmacije i ovdje nema servisa za traktore, a daleko mi je slati taktor u prvi servis.
Sutra ce mi doci elektricar vidjeti da nije do struje nesto.
 

Najnoviji postovi

Na vrh