• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Čitač koda na bravi-->Renault Laguna

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

fordson

Član
Tu od
16 Kol 2011
Poruka
113
imam problem, znači puknula je neka mala bakrena žica koja je nalazi kod brave i namotana je na krug, a nalazi se na bravici, koliko znam to je čitač koda, a sad je problem što auto ne mogu upaliti, žicu sam spojio ali on i dalje ne pali, valjda zato jer se žica prekinula a akumulator je bio spojen i kompjutor zapamtio nešto i sada nikako da upali, što mi je činiti?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,568
A nebi ti sa nama prije podjelil rješenje?

fordson

Član
Tu od
16 Kol 2011
Poruka
113
Žica koja je pukla je bakrena, ali fora je u tome što ima na sebi sloj izolacije koje ne možeš skuziti jer se poklapa sa bojom bakra, bilo je potrebno ostrugati izolaciju te ponovno spojiti, nakon što se spoji treba odpojiti akumulator na 30 sekundi te nakon toga sve radi kako treba..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,568
Hočeš reći žica je lakirana?
Više me zanimalo ovo oko otpajanja akumulatora da se resetira, hvala.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh