• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas markant 40 misljenje i iskustva o balirci

ibelja

Novi član
Tu od
30 Stu 2024
Poruka
5
Pozdrav svima,novi sam na forumu,tu sam iz Bosne i imam trenutno claas markant 40 koja zadnjih 5 godina nista nije radila i ja sam je dotjerao do sebe od rodjaka,oprao detaljno i podmazao i probao je sve je dobro radilo i svaku balu je svezalo samo sto me zamajac kopka dok radi malo pleše al to kad se zamajqc stegne sa osiguracom,piksna izgleda dobra al promijenit cu je za svaki slucaj. Ako ko ima kakvih iskustava sa ovom presom bio bih zahvalan

ibelja

Novi član
Tu od
30 Stu 2024
Poruka
5
Ja je imam od 2008 godine,,,dobra al zna i zajebavati,,
Ja sam je dovukao skoro,cekam sad sezonu,mada na ne radim puno max 1000 komada samo godisnje al neka je nek ima. Samo me malo zamajac kopka sto ne ide ravno kad se gleda sa strane al rijesit cu to u ovo par dana,skinut cu sve pa vidjet cu sta ima tu da pravi problem

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,500
Skidaš kardan,,, štift izbijaš,, zamajc skidaš skidaš deklo,, tu je semering,, iza ležaj ima i zeger,, to prekontroliši,, u krajnjem slučaju skidaš reduktor,,jer sam to isto radio 2008 raslkapanje i pretres,,, al molim te prilikom sklapanja ako neznaš uštimat paljenje,, nesklapaj napravit ćeš havariju,

ibelja

Novi član
Tu od
30 Stu 2024
Poruka
5
Skidaš kardan,,, štift izbijaš,, zamajc skidaš skidaš deklo,, tu je semering,, iza ležaj ima i zeger,, to prekontroliši,, u krajnjem slučaju skidaš reduktor,,jer sam to isto radio 2008 raslkapanje i pretres,,, al molim te prilikom sklapanja ako neznaš uštimat paljenje,, nesklapaj napravit ćeš havariju,
Nisam se do sad susretao sa ovom presom pa sta god vidim prvi je put,skinuo sam vec zamajac jer sam posumnjao na piksnu. Vidim vi ste iz Zivinica jel vi sebi radite remont il ima neki majstor na TK da to radi jer i ja sam 40 km udaljen od Zivinica

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,500
Neznam da u tk. Ima neki majstor za claas,,od prvog dana sam sam rješavo probleme,, nekad iz prve,, a nekad i nakon par dana poslije mnogo prolivene krvi i znoja,, al sve ide u staž i iskustvo,,
A odakle si ti?????

ibelja

Novi član
Tu od
30 Stu 2024
Poruka
5
Ma radi ona ovako samo et malo kad se gleda sa strane smeta,aj probat cu i ja sta rijesit pa vidjet cemo dokle cu stici sa skidanjem. A tu sam okolina Srebrenika

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,500
Nije problem kad zapne,,tu sam da pomognem , može i na p.p.,,,kažeš da bi radio 1000 bala u sezoni,,, ja sam znao za jedan dan ispucati 1500 bala,,

ibelja

Novi član
Tu od
30 Stu 2024
Poruka
5
Najbolje je da vi meni ostavite svoj broj heh,necu ni 1000 al et mozda 700 max,to je samo malo sebi ne radim ja usluzno sa time nista nego slucajno dotjerao ovu balirku i tako da je dotjeram kad je vec kod mene

Na vrh