V
VOJVODJANIN
Guest
Svim forumašima generacije 60-ih i 70-ih Sretan dan mladosti
artyman:
artyman:
Svim forumašima generacije 60-ih i 70-ih Sretan dan mladostiartyman:
artyman:
Svim forumašima generacije 60-ih i 70-ih Sretan dan mladostiartyman:
artyman:
Pozdrav svima , i živjele generacije 60 - 70 godina prošlog stoljećaartyman:
artyman:
eh da... taj zagorec je dobro znao proslavit rođendan,porglasio ga praznikom tako da ga je mogla slavit cjela država,baš je bio faca,kaj ne?
:scratch ...... htio netko priznati , ili ne , ali svi smo slavili , netko više netko manje.
Svaki sistem ima svoje dobre i loše strane , dan mladosti je bio dobra strana onog sistema. Onda se točno znalo šta se slavi i kada se slavi .... a danas kako tko dođe na vlast oderđuje raznorazne datume za slavlje , i na kraju od svih tih dana .... Dan državnosti , domovinske zahvalnosti , neovisnosti ... velika većina nezna ni kada je šta ni zašto je šta ..... Žalosno
Pozdrav svima , i živjele generacije 60 - 70 godina prošlog stoljećaartyman:
artyman:
Potpisujem!
stafeta mladosti,slet,radne akcije,,,,,putevi,nasipi i ostalo sto su napravili pioniri i omladinci jos stoji. Mogao si ici gde hoces,kad hoces i koliko hoces...a sad zakjucam kola u voznji da me neko ne orobi na semaforu.
Zahvaljujem *pionirima* koji su se prisetili onih vremena
Ziveliartyman:
drago mi je da je ova tema opstala i da nije bilo prepirki oko nje.šta ćeš mi smo djeca onog sistema i tako nam je kako nam je,mi znamo prosuditi jer smo skoro pola života proveli i onda i sada.
drago mi je da je ova tema opstala i da nije bilo prepirki oko nje.šta ćeš mi smo djeca onog sistema i tako nam je kako nam je,mi znamo prosuditi jer smo skoro pola života proveli i onda i sada.