Teško mi je reæi koji je bolji jer ih nisam vozio ali ljepši mi je Deutz.Koji je po vama bolji Deutz Fahr Agrotron 150 ili Case MXM MAXUM 155?
Malo sam èitao na raznim forumima i vidio da ljudi vani jako cijene taj Case traktor , èak puno ljudi kaže da je on bolji :!:Koji je po vama bolji Deutz Fahr Agrotron 150 ili Case MXM MAXUM 155?
Ratarko kaže:Ajooooj , Kubota , ma da imaju 24 karatnu pozlatu ja ga ne bih uzeo :lol:
Neznam za našeg zastupnika , nema interesa za taj traktor kod nas.
Možda je to dobar traktor ali ljudi moji , Kubota se zove , pa tko æe to kupit (šala )![]()
Sada sam napravio kako sam ti gore opisao.Ratarko kaže:Jok , ne ide to meni .
Ne mogu nikako odkvotat kao zvona , pogledaj kako je on odkvotao moj tekst.
Piše "Ratarko (citat) " i to je sve podebljano a ja kako god da nekoga odkvotam pise mi samo "citat" bez imena osobe koju kvotam , neznam jel me uopce kuzis ?
Ajde ti nešta odkvotaj a da bude kao ono zvonino kvotanje i onda me nauæi kako si to napravio
8)
Ahaa , evo ga.mario kaže:Sada sam napravio kako sam ti gore opisao.Ratarko kaže:Jok , ne ide to meni .
Ne mogu nikako odkvotat kao zvona , pogledaj kako je on odkvotao moj tekst.
Piše "Ratarko (citat) " i to je sve podebljano a ja kako god da nekoga odkvotam pise mi samo "citat" bez imena osobe koju kvotam , neznam jel me uopce kuzis ?
Ajde ti nešta odkvotaj a da bude kao ono zvonino kvotanje i onda me nauæi kako si to napravio
8)