Bobo kaže:Dobro nam dosao...
Ovaj iz Cresnjevice sto radi daske lemese i slicno se zove Dragutin Lovrenčec... Velika Črešnjevica 151. imam njegovu vizitku, takodjer sam cuo da preprodavaci mehanizacije idu kod njega po dijelove. S njim nisam nista radio, nit ga poznam, no ljudi svasta pricaju, neki dobro, neki lose... Svi se slazu u jednom: Nije skup!
Broj telefona je: 099/463-202
branko kaže:Bobo kaže:Dobro nam dosao...
Ovaj iz Cresnjevice sto radi daske lemese i slicno se zove Dragutin Lovrenčec... Velika Črešnjevica 151. imam njegovu vizitku, takodjer sam cuo da preprodavaci mehanizacije idu kod njega po dijelove. S njim nisam nista radio, nit ga poznam, no ljudi svasta pricaju, neki dobro, neki lose... Svi se slazu u jednom: Nije skup!
Broj telefona je: 099/463-202
tako je bobo, lovrencec samo sam si ja bolji s zenom mu no,no. nist bezobraznoga nisam misli pod tim, zato s njom jer ona vec godinama dolazi u koprivnicu, meni je npr. za klepanje (iskivanje) oltovog zeljeza od 16" jednobrazdasa naplatila 70 kn dok jedan lokalni kvazi kovac uzima 100 kn za mala zeljeza od 10 colasa, koja kod nje nova kostaju 120 kn. ili npr. za izradu sita za cekicar sam platio 50 kn po komadu dok kod drugog bravara je 75 kn komad a ja sam trebal 4 komada. i burazu su raditi vec dosta toga zeljeza za predpluznjake je platio svih sest manje nego originalna dva, a sad sam se dogovoril s njom da mi budu radili zvjezdasto crtalo za ovaj moj mali deset colas jer originalnog ima samo onog obicnog okruglog za kupiti a pod njega ti dodje malo suhe trave ili kukuruzovine i vec gura pred sobom. u biti sve sto ti treba u vezi plugova, tanjuraca , kultivatora , cekicara i ostalog ti mogu napraviti ili imaju vec gotove ovisno o potraznji. inace u koprivnicu dolazi jos jedan koji se time bavi i taj je negdje iz okolice garesnice mato ali se ne sjecam prezimena.
ZJ kaže:Branko, mi imamo zvjezdasta crtala, no nisu puno bolja od glatkih.
Najbolje ti je na vanjsku stranu crtala navariti komadiće šipke, 6-8 komada, tak da ti ulaze u zemlju. crtala se budu sigurno vrtila.
branko kaže:ZJ kaže:Branko, mi imamo zvjezdasta crtala, no nisu puno bolja od glatkih.
Najbolje ti je na vanjsku stranu crtala navariti komadiće šipke, 6-8 komada, tak da ti ulaze u zemlju. crtala se budu sigurno vrtila.
kuzim kaj mislis to ide prvom prilikom u realizaciju da vidim kak se bude ponasalo, hvala na savjetu, ja sam inace mislil narezati zube ali ovog se nisam sjetil.
cabage kaže:Ako jos tko pogleda ovu temu. Ima u toj Tresnjevici dva kovaca, ne znam koji je koji, ali znam da necu kod ni jednog vise kupiti nista. Imam leopard 2x14 cola i orem s njim oko 30 rali zemlje godisnje. Mogu reci da njihovi jedva izdrze sezonu koliko se brzo trose.
Preklani sam kupio original leopard lemese 200 kn po komadu i izoro svu zemlju dva puta i jos su uvijek ko novi. Plazove sam radio sam, vidjet cu koliko ce potrajati,