• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hoteline i ostale bajke

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo Zivo(stari slavenski pozdrav) moji forumasi i Balkanci🙋‍♂️(naravno oni sto se tako osecaju). Evo da vise ne zagadjujem nekoje teme posto se nekolicina kolega zali,objavljuejem ovu novu temu,tu mozemo slobodno raspravljati o svemu i svi ste dobrodosli.Molim da se nitko na nikoga ne ljuti, svatko ima svoje misljenje a nekoji kolege stoje cvrsto i hrabro iza njih kao kolega plus i nasa draga johabica,vrlo sam sretan sto jos uvijek ima hrabrih ljudi na ovim prostorima.Svi vec vecinom znate moje stavove o ovoj Plandemiji,dosta toga znam i zelim kriticki i prijateljski raspravljati,odnosno ,lijepo mi se druziti s vama. :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
E moj teoretičaru...
Smijenili su dekana Medicinskog fakulteta u Puli radi sumnje u dobrobit ovog bespotrebnog cijepljenja.
A jedan politički potrčko, osuđuje jednog znanstvenika...

Potičem jedno kritičko razmišljanje s pitanjem:
Hoćete li dati cijepiti djecu protiv...politički (bez)opasne bolesti (društva).
Ova Ko-ne-vidi glupost je prekršila svaku mjeru.

Posljednje uređivanje:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Moj stav znas iako su mi djeca odrasla,moj stariji zet ni za zivu glavu i nema te sile koje se boji.
A jde kolege ucestvujte u raspravi,zasto cete ili necete dati svoju djecu zigosti zigom zvjeri to jest otudjenu bozje iskre.
Ovdje se barem nemate cega bojati,ne grizemo ovdje ste medju ljudima,i seljacima (ne seljacinama)koji su jos kolko tolko normalni. :ppozdrav:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ove godine Dani piva u Karlovcu će vjerojatno biti od 27.08 - 31.08.
Plan je da se taj dio ogradi i unutra puste samo osobe sa covid putovnicom.
Van toga prostora možemo komotno jedni po drugima doslovno pljuvati. Sad neka si to protumači kako ko hoće.
Od mene toliko u ovoj temi.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
pivu bumo pili sa danima piva ili bez...
evo, ja pital svoju juniorku (sad bu 8. razred) jel se bu cijepila ako dojdu u školu cijepit...i rekla mi je da sam lud...nebu nju niko pikal...
ja joj kažem da nebu mogla u školu bez toga, veli mi ona "SUPER"... :hahah:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi,jeste li mi sretni danas,evo malo smo dobili zahladjenja,dobro mi je doslo na krovu,no ljeto je, suncu je zadatak da grije😓.Ajde pocnite nekvu raspravu da se ko ljudi porazgovaramo i molim vas nemojte negativu,dosta smo hranili zlotvore sa nasim strahom,vrijeme je za ofanzivu.👊
Mi ljudi ,ljudska rasa nismo ni svjesni nasih moci kad se ujedinimo,poslusajte duboko u sebi svoje srce i zivite po tome a ne po preporukama sistema.
Ko ga jeebe i sistem vec je doslo vrijeme da se urusi i da izgradimo,bolje i pravednije drustvo,zajednicu zivih ljudi,koji zive u slozi i ljubavi.
Zar nije ko nekad pravednije roba za robu,brez pdv-a 25% uzme drzava a niti kopala niti orala,neka konacno uhljebi pocnu u znoju svome stvarati svoj kruh.
Ja ga bogami stvarno ovih dana u znoju stvaram al opet....more se pjeni jeebe se meni.
Ne klonem duhom samo tako,prolazim kusnje ko i svi mi,kad je najteze sjetimo se da nikada nismo sami.🤫
Ovaj lazan materijalan svijet me ne zanima,sretan sam i smalim i sto imam vas dragi moji prijatelji.
Nadam ste da ste shvatili ili polako shvacate ovu Plandemiju,nitko nas ni na koji nacin nebi promijenio niti ujedinio kao ovaj plan,cilji li je ,pitam se, pitam.
Evo lutam po bespucima neta,al uvijek bacim oko na nas dragi forum.🙋‍♂️

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
S ovim PDV-om si me pogodio. Najviše me smeta kad budu humanitarne akcije putem telefonskih poziva, obavezno se naplaćuje taj pdv. I država i teleoperateri zarađuju na nečijoj nevolji. Nažalost drugo ni ne zaslužujemo, jer nekim je bitno da se bogate, a za ostale ih nije briga.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Da na krovu,limarija,no ima to i svojih dobrih strana.Skoro uvijek na friskom zraku,svakih par dana novi ljudi,novi izazovi,dobar posel za imunitet i tjelesnu kondiciju.
Nekada u nasem jadnom horvatistanu a mogla bi opet biti Lijepa nasa:cry:,prije nekih 30 let sam delal u tvornickoj hali ko strojobravar.Svake godine,gripa,gnojna angina i gle vraga u AT nakon tri g. toga se rijesil,sto znaci zdravi zrak i sunce a ne zagusljiva tvornicka hala.
Zto moj savjet svima vama,sonce,more,suma i zdrava domaca hrana su zivotni eliksir a ne sotonina GMO hrana,kao i brza uz CoClu ili crvenoga bika-isto sranje,moja hotela je zakon za te otrove. :ppozdrav:

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Danas zavrseno jedno gradiliste

Prilozi

• 20210630_120912.jpg
    20210630_120912.jpg
    36.7 KB · Pregleda: 32

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Samo da javim dragi prijateelji,taman skinuo serpu sa sircetom sa sporeta i za minutu pocela lagana kisica,za sad nema nevremena,molitva je uslisena kao i uvijek u zadnje vrijeme.
Pa pocnite koji ne vjerujete,kad vam budu molitve uslisene shvatit cete,i meni je trebalo neko vrijeme. 🤫

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
S ovim PDV-om si me pogodio. Najviše me smeta kad budu humanitarne akcije putem telefonskih poziva, obavezno se naplaćuje taj pdv. I država i teleoperateri zarađuju na nečijoj nevolji. Nažalost drugo ni ne zaslužujemo, jer nekim je bitno da se bogate, a za ostale ih nije briga.
Krivo.
Država naplaćuje PDV jer zakonski ne postoji mogućnost da ga ne naplati, ali ga vraća organizatoru humannitarne akcije kao donaciju natrag.

Teleoperater zarađujue prodajom telefonskog broja - ne možeš očekivati da teleoperater pokloni telefonsku liniju.
I nije caka u teleoperateru i u državi, caka je u nečemu drugome - zašto organizator humanitarne organizacije ne zakupi sam broj od teleoperatera nego ga uzima preko posrednika koji ga je zakupio od teleoperatera i daje mu - koliko sam popratila - 25% prikupljenih sredstava.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Zdravo zivo moji forumasi,jeste li mi sretni danas,evo malo smo dobili zahladjenja,dobro mi je doslo na krovu,no ljeto je, suncu je zadatak da grije😓.Ajde pocnite nekvu raspravu da se ko ljudi porazgovaramo i molim vas nemojte negativu,dosta smo hranili zlotvore sa nasim strahom,vrijeme je za ofanzivu.👊
Mi ljudi ,ljudska rasa nismo ni svjesni nasih moci kad se ujedinimo,poslusajte duboko u sebi svoje srce i zivite po tome a ne po preporukama sistema.
Ko ga jeebe i sistem vec je doslo vrijeme da se urusi i da izgradimo,bolje i pravednije drustvo,zajednicu zivih ljudi,koji zive u slozi i ljubavi.
Zar nije ko nekad pravednije roba za robu,brez pdv-a 25% uzme drzava a niti kopala niti orala,neka konacno uhljebi pocnu u znoju svome stvarati svoj kruh.
Ja ga bogami stvarno ovih dana u znoju stvaram al opet....more se pjeni jeebe se meni.
Ne klonem duhom samo tako,prolazim kusnje ko i svi mi,kad je najteze sjetimo se da nikada nismo sami.🤫
Ovaj lazan materijalan svijet me ne zanima,sretan sam i smalim i sto imam vas dragi moji prijatelji.
Nadam ste da ste shvatili ili polako shvacate ovu Plandemiju,nitko nas ni na koji nacin nebi promijenio niti ujedinio kao ovaj plan,cilji li je ,pitam se, pitam.
Evo lutam po bespucima neta,al uvijek bacim oko na nas dragi forum.🙋‍♂️

Bili prije nešto vremena romi provalili u kuću moga brata.
pozvao je policiju, došli su.
Nisu naplatili ništa za dolazak, niti za istragu u kojoj su tražili lopove.
Imam dvoje djece, odškolovala se, osnovnu i srednju nisam platila ništa, a učitelji su ih učili četrnaest godina, kćer je otišla na fakultet, to što sam platila fakultetu za te četiri godine je mizerija -oko tri tk godišnje koliko se jećam, a vidiš, u Americi ak očeš na fakultet, oko 20 tisuća dolara košta godina ako nemaš stipendiju. Koje plaćaš iz svoga đepa - ako imaš, ako nemaš iz đepa banke kojoj kada se zaposliš vraćaš sa debelim kamatama godinama poslije završenog školovanja.
Misliš li da ti ljudi koji održavaju red u društvu i koji nas uče rade zabadava ili im netko - poslodavac - država - za to plaća?
Odakle će ih platiti ako joj ne daš ništa?
Možemo mi trampiti robu za robu, ja bih rado odnjela profesoru ili policajcu dvije kile paprike i kilu paradajza, ali jbga, vele, oni više vole zelenu salatu, a ja je, eto - nemam. Da odem susjedi i zamjenim paradajz za salatu, pa odem platiti profesora?.
Moj hotela, znaš onu prastaru, iz doba ranog kršćanstva - "za Judine škude" i dvadeset Judinih zlatnika za koje je izdao Isusa?
Prije dvije tisuće godina? :)

Sa koliko paradjza bih mogla kupiti auto - malecko sam komotna i oke mi sjaje na audi, mercedes....ne na fiat punto. Da otpeljm toliko paradajza u tvornicu automobila koja ga radi moram si najprije kupiti kamion da ga natovarim. Pa moram zamjeniti tri brda paprike za kamion da ga dobijem. :) Pa pošto još nemam kamion da otpeljam tri brda paprike tam di bum za njih dobila kamion, moram nekom tko već ima kamion dati dva brda krastavaca da m iih odveze tamo di ću dobiti kamion za paprike.

I tak, malo - pomalo, ne treba nam novac, ne treba nam policija, ne treba nam učitelj, ne treba man državni službenik u katastru, matičnom uredu....laganini se fino vratimo u pećine i kamenim sjekirama bumo lovili pernato i krzneno. :)
I ja tebi dam krzno a ti meni jedno lijepo paunovo pero jer ja sam žensko i volem lijepo izgledati. :)
Živjela trampa, tko ebe napredak znanja i tehnologija.

Hotela, nešt drugo je meni za razmišljati.
Ako je Metušalah živio devet stotina šezdeset i devet godina, što to bi da su ljudi u srednjem vijeku živjeli prosječno pedesetak godina, a danas - već odavno zapravo - životni vijek raste, i danas imaš i nemalo devedeset godišnjaka i sto godišnjaka. Jel bi bilo to da je Bog kažnjavao čovjeka zbog izopačenosti i skratio mu tisućljetno življenje na polastoljetno, a sada - jesmo li ipak postali bolji nego smo bili, pa nam polako vraća desetljaća, a možda će kroz koje desetke stoljeća i tisućljećje?

Ajmo konstatirati da smo bolji nego smo bili u prošlosti, pa nas sada Bog nagrađuje sve duljim životom - a, kaj veliš hotela?
Možda nas navede na novi svijetski društveni poredak - svi dobiju sve što trebaju podjednako, ali ako se to ostvari, Marx bude u grobu likoval - to ti bu hotela čisti komunizam, a komunizam je sa Crkvom u debelom raskoraku.
Iako, zapravo nije - , jel tako?
I vjera i komunizam vele isto - svakome jednako i svakome koliko mu treba.

Baš sam ga splela svačega i svega, hehe...jel? :hahah:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Krivo.
Država naplaćuje PDV jer zakonski ne postoji mogućnost da ga ne naplati, ali ga vraća organizatoru humannitarne akcije kao donaciju natrag.

Teleoperater zarađujue prodajom telefonskog broja - ne možeš očekivati da teleoperater pokloni telefonsku liniju.
I nije caka u teleoperateru i u državi, caka je u nečemu drugome - zašto organizator humanitarne organizacije ne zakupi sam broj od teleoperatera nego ga uzima preko posrednika koji ga je zakupio od teleoperatera i daje mu - koliko sam popratila - 25% prikupljenih sredstava.
E,gledaj ako je nešto humanitarnog karakteraktera, onda se svaki pošten čovjek ili poslovni subjekt odriče zarade ako je po Bogu i pravdi. Ta misao me vodila kad sam proveo u borbenom sektoru 223dana mislio sam da bu bolje ali sam se prevario. Pošto jako zagovaraš ove lopove mogla si se pridružiti 90 rado bi te prihvatili pošto si bila valjda punoljetna. Najblže ti je bila 34 inžinjerijska u Čakovcu. Hvala.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E,gledaj ako je nešto humanitarnog karakteraktera, onda se svaki pošten čovjek ili poslovni subjekt odriče zarade ako je po Bogu i pravdi. Ta misao me vodila kad sam proveo u borbenom sektoru 223dana mislio sam da bu bolje ali sam se prevario. Pošto jako zagovaraš ove lopove mogla si se pridružiti 90 rado bi te prihvatili pošto si bila valjda punoljetna. Najblže ti je bila 34 inžinjerijska u Čakovcu. Hvala.
Molim. :)

Da, I?
Država se odrekla svoga dijela, zašto ti smeta ako se to jasno veli? Zašto je država lopov ako se odrekla svoga dijela?
Zašto bi poslovni subjekt koji živi od prodaje svojih usluga i tom zaradom plaća svoje zaposlenike morao po defoltu biti humanitarac?
Privatno svi mi možemo biti humanitarci svakodnevno.
Koliko tko to doista i je, znamo svatko za sebe.
Koliko smo doprinjeli i na koliko načina izlažući svoju sigurnost i sigurnost svoje obitelji devedesetih znamo svatko za sebe, a i neki nama po nekim aktivnostima bliski.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Molim. :)

Da, I?
Država se odrekla svoga dijela, zašto ti smeta ako se to jasno veli? Zašto je država lopov ako se odrekla svoga dijela?
Zašto bi poslovni subjekt koji živi od prodaje svojih usluga i tom zaradom plaća svoje zaposlenike morao po defoltu biti humanitarac?
Privatno svi mi možemo biti humanitarci svakodnevno.
Koliko tko to doista i je, znamo svatko za sebe.
Koliko smo doprinjeli i na koliko načina izlažući svoju sigurnost i sigurnost svoje obitelji devedesetih znamo svatko za sebe, a i neki nama po nekim aktivnostima bliski.
Žalosno je što opet sve gledaš kroz neko održavanje radnih mjesta,iza kojih se krije opet po koji put novac. Nažalost ta količina profita ne bude nikog ostavila bez posla. No neka, glavno da si mi ti u pravu.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E moja kolegice JO,stvarno me nasmijavas,nisam ocekivao od tebe bas toliko gluposti,mogla bi onog smotanog bozincica zamijeniti,previse si kriticna i neljudska..e bas sam pogodio izraz.👊
Izvini nije mi namjera da te povrijedim,no jasno ti je da govorim sto mislim a drago mi je da je to i kotebe slucaj,ipak smo mi becka skola,imamo mjere. 🤫

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Iskreno neznam:unsure:,al alpe su blizu,napomenuo sam da sam prije radio u hali a znas da se tam svasa i fleksa,sad sam na friskome zraku a to je velika razlika. :ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh