Zdravo zivo moji forumasi,jeste li mi sretni danas,evo malo smo dobili zahladjenja,dobro mi je doslo na krovu,no ljeto je, suncu je zadatak da grije😓.Ajde pocnite nekvu raspravu da se ko ljudi porazgovaramo i molim vas nemojte negativu,dosta smo hranili zlotvore sa nasim strahom,vrijeme je za ofanzivu.👊
Mi ljudi ,ljudska rasa nismo ni svjesni nasih moci kad se ujedinimo,poslusajte duboko u sebi svoje srce i zivite po tome a ne po preporukama sistema.
Ko ga jeebe i sistem vec je doslo vrijeme da se urusi i da izgradimo,bolje i pravednije drustvo,zajednicu zivih ljudi,koji zive u slozi i ljubavi.
Zar nije ko nekad pravednije roba za robu,brez pdv-a 25% uzme drzava a niti kopala niti orala,neka konacno uhljebi pocnu u znoju svome stvarati svoj kruh.
Ja ga bogami stvarno ovih dana u znoju stvaram al opet....more se pjeni jeebe se meni.
Ne klonem duhom samo tako,prolazim kusnje ko i svi mi,kad je najteze sjetimo se da nikada nismo sami.🤫
Ovaj lazan materijalan svijet me ne zanima,sretan sam i smalim i sto imam vas dragi moji prijatelji.
Nadam ste da ste shvatili ili polako shvacate ovu Plandemiju,nitko nas ni na koji nacin nebi promijenio niti ujedinio kao ovaj plan,cilji li je ,pitam se, pitam.
Evo lutam po bespucima neta,al uvijek bacim oko na nas dragi forum.🙋♂️
Bili prije nešto vremena romi provalili u kuću moga brata.
pozvao je policiju, došli su.
Nisu naplatili ništa za dolazak, niti za istragu u kojoj su tražili lopove.
Imam dvoje djece, odškolovala se, osnovnu i srednju nisam platila ništa, a učitelji su ih učili četrnaest godina, kćer je otišla na fakultet, to što sam platila fakultetu za te četiri godine je mizerija -oko tri tk godišnje koliko se jećam, a vidiš, u Americi ak očeš na fakultet, oko 20 tisuća dolara košta godina ako nemaš stipendiju. Koje plaćaš iz svoga đepa - ako imaš, ako nemaš iz đepa banke kojoj kada se zaposliš vraćaš sa debelim kamatama godinama poslije završenog školovanja.
Misliš li da ti ljudi koji održavaju red u društvu i koji nas uče rade zabadava ili im netko - poslodavac - država - za to plaća?
Odakle će ih platiti ako joj ne daš ništa?
Možemo mi trampiti robu za robu, ja bih rado odnjela profesoru ili policajcu dvije kile paprike i kilu paradajza, ali jbga, vele, oni više vole zelenu salatu, a ja je, eto - nemam. Da odem susjedi i zamjenim paradajz za salatu, pa odem platiti profesora?.
Moj hotela, znaš onu prastaru, iz doba ranog kršćanstva - "za Judine škude" i dvadeset Judinih zlatnika za koje je izdao Isusa?
Prije dvije tisuće godina?
Sa koliko paradjza bih mogla kupiti auto - malecko sam komotna i oke mi sjaje na audi, mercedes....ne na fiat punto. Da otpeljm toliko paradajza u tvornicu automobila koja ga radi moram si najprije kupiti kamion da ga natovarim. Pa moram zamjeniti tri brda paprike za kamion da ga dobijem.
Pa pošto još nemam kamion da otpeljam tri brda paprike tam di bum za njih dobila kamion, moram nekom tko već ima kamion dati dva brda krastavaca da m iih odveze tamo di ću dobiti kamion za paprike.
I tak, malo - pomalo, ne treba nam novac, ne treba nam policija, ne treba nam učitelj, ne treba man državni službenik u katastru, matičnom uredu....laganini se fino vratimo u pećine i kamenim sjekirama bumo lovili pernato i krzneno.
I ja tebi dam krzno a ti meni jedno lijepo paunovo pero jer ja sam žensko i volem lijepo izgledati.
Živjela trampa, tko ebe napredak znanja i tehnologija.
Hotela, nešt drugo je meni za razmišljati.
Ako je Metušalah živio devet stotina šezdeset i devet godina, što to bi da su ljudi u srednjem vijeku živjeli prosječno pedesetak godina, a danas - već odavno zapravo - životni vijek raste, i danas imaš i nemalo devedeset godišnjaka i sto godišnjaka. Jel bi bilo to da je Bog kažnjavao čovjeka zbog izopačenosti i skratio mu tisućljetno življenje na polastoljetno, a sada - jesmo li ipak postali bolji nego smo bili, pa nam polako vraća desetljaća, a možda će kroz koje desetke stoljeća i tisućljećje?
Ajmo konstatirati da smo bolji nego smo bili u prošlosti, pa nas sada Bog nagrađuje sve duljim životom - a, kaj veliš hotela?
Možda nas navede na novi svijetski društveni poredak - svi dobiju sve što trebaju podjednako, ali ako se to ostvari, Marx bude u grobu likoval - to ti bu hotela čisti komunizam, a komunizam je sa Crkvom u debelom raskoraku.
Iako, zapravo nije - , jel tako?
I vjera i komunizam vele isto - svakome jednako i svakome koliko mu treba.
Baš sam ga splela svačega i svega, hehe...jel?