M
mdabrov1
Guest
stari alnaser je slab iako je repariran ima li kakav jači da ga brže vrti a da nema nekog većeg prepravljanja
A kako vrti ako ga ne griješ ? ..kaj može prebaciti preko GMT?mdabrov1 kaže:generalku sam napravio, i boš pumpa je bila na štelanju i dizne. Ako mu zakrenem palenj za jedan zub još lošije pali ali brže reagira na gas.ustvari sve sam promjenio na njemu osim alnasera. kada sam metnuo grijače i zagrijem ga tada alnaser prilikom okretanj zastane jer ga nemože okrenuti, mislio sam da su kablovi pa sm i to mjenjao.
Ja mislim da ne odgovara od S-46 jer je na tom motoru anlaser sa kontra strane. Prije bi pasao od M-34 tj 558 stari tip samo se promijeni prirubnica. A kaj se tiče paljenja nije mi jasno kak to misliš da ga prebaciš za jedan zub? Valjda misliš za jedan zarez na boš pumpi. Probaj za pola ili malo po malo iako mislim da ako nisu klipovi previše skračeni i ventili preduboko u glavi da ti bošista nije dobro složil pumpu. Imal sam takav slučaj.savoris kaže:alnaser odgovara od buldozera TG80 cini mi se , siguran sam da je TG ali nisam jel 80 ili 75
ja mislim da odgovara sa svih motora S-46 samo da se zamijeni ono prednje deklo
A kaj kaže praksa(ne prirucnik) , koliko mora biti klip niži od ravnine bloka ?muhanicar kaže:Valjda misliš za jedan zarez na boš pumpi. Probaj za pola ili malo po malo iako mislim da ako nisu klipovi previše skračeni i ventili preduboko u glavi da ti bošista nije dobro složil pumpu. Imal sam takav slučaj.