• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,842
To piše na stranici od agencije od 26-tog a bilo u novinama 21-prvog. To nije pola ekoloških oraha nego pola ekoloških oraha sa 11 OPG-a od čega su vlasnici 6 OPG-a isti supružnici.

Ma to je ništa što su poljaci napravili.
 

zemljanin

Član
Tu od
23 Stu 2016
Poruka
50
Nit sam orase jeo nit miriso.
Zasto mi ostali trpimo zbog njih?

Nisu se udostojili ni neko priopcenje dati.
 

Hope

Član
Tu od
30 Sij 2017
Poruka
43
Ma nema ništa, "vuk sit ,a ovce na broju."Trebaju pare moćnicima, šta bismo mi,uživati ne znamo i nemamo kada. Mogu nam uzeti sve ,a nemogu uzet dušu.
 

pucirep

Član
Tu od
13 Lis 2013
Poruka
68
Sad sam se sjetio što bi mogao biti razlog...nekidan sam pojeo komad orehnjače spravljene od eko oraha, da nije to??? :)
 

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,694
Sramota može ostati jer vrijedi i za druge pojmove, ali zabraniti da se uz pojam političar stavlja pojam karakterna osobina, možda bi za njih trebalo uvesti službeni izraz lignje.
 

pucirep

Član
Tu od
13 Lis 2013
Poruka
68
Nešto u sustavu opasno ne štima. Mijenjao sam karticu za gorivo, izradili je relativno brzo, a već skoro puna dva mjeseca gotovu karticu nisu u stanju aktivirati. Da znam da je u pitanju nemar nekog lijenog jebivetra, ubio bi ga ko zeca...bez imalo grižnje savjesti!!!
 

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,842
Sad nam idu kamate, al kaj mislite da su ovo napravili francuzima ili švabama bilo bi mlijeka po ulici i blokada, ovdje su čini se ljudima ubili duh ili što se dogodilo ne znam.
 

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
250
@darac555
tih 7000kn u informativnom izračunu ti je za eko plaćanje ili osnovno-zeleno?

Još samo čekam da g. Vlatko iz Plodova zemlje ponosno objavi da je završila isplata sa 30.06. i da nikada ranije, više i transparentnije nismo dobili...k

izgleda smo svi dobili par kuna za šibice, a i banke su sigurno sretne - sigurno je 2kn po transakciji kapnulo...
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh