• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,842
Lani je bila uplata prve rate za osnovno u 2 puta u veljači,tako da vjerovatno i sada bude slučaj...
 

gladhr2

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2019
Poruka
290
Nadam se da će bar netko do kraja pročitati, i da se nitko neće uvrijediti.

Ma nikad se ništa ne zna ljudi pa zar vi očekujete da će netko reći i da će negdje pisati tog i tog datuma sjeda xy sredstava OPG-u xy. Nikad to neće biti u agronetu ni nigdje iz razloga jer je transparentno, a njima to ne odgovara, jer se novci koriste na sve strane i krpaju se na sve strane kao sto je bilo s Konzumom prije koju godinu ako se sjećate...

Dovoljno mi je bilo jučer ksd sam zvao agenciju u Zagreb da mi pošalju obrazac za upis u upisnik u EXCELU ili WORDU (kako bih upisao novo kupljene čestice) i dobijem odgovor, morate to ručno pisati da netko ne bi nešto lažirao.
Pa danas se sve rsdi elektronski a ja ne mogu upisati u tablici u Excelu popis parcela nego moram s olovkom pisati. Pa zar nije isto da ih isprintam i svaki list potpišem, umjesto da pišem rukom sve i potpišem.
Za jako jako jako jako sitne novce oni mogu poboljšati xy stvari koje bi olakšale život.

tako i u agronetu za MJERU 10 i 11 bi mogli implementirati da se nakon svakog dana npr upise pomalcarena površina nasada xy.
Idući dan druga operacija.

Pa to su takvi uhljebi i onda se vi i dalje čudite?!
 

nisamja

Aktivni član
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
232
gladhr2# u pravu si....samo to još svi ne znaju.nažalost.veliš nekome (mlada osoba) da pošalje mail sa upitom,jer nije dobio poticaj...a on pita jel ima koja druga opcija??koje znanje moraš imati za napisati e-mail?
uhljebe po uredima da ne spominjem....
 

srećka

Član
Tu od
24 Velj 2019
Poruka
78
Mi smo bili pod kontrolom na terenu kad je išlo u 11 mj. pa smo dobili tek krajem 12-og.mj.
No sad nam je isto sjelo jučer. Mislila sam da neće jer smo pisali žalbu na odluku .
 

srećka

Član
Tu od
24 Velj 2019
Poruka
78
Pa zovi agenciju za plačanja,bar češ nešto saznati.Jer po Mibpg oni odmah mogu reći da li je sve ok ili nije.
 

GeneralZod

Član
Tu od
9 Svi 2016
Poruka
49
0

Ja do danas ni kn...
Zovi agenciju, ja sam danas zvao pa mi je rečeno da će mi biti ovaj tjedan uplaćeno i odmah mi je rekao koliko mogu očekivati. Samo ga nisam dobro razumio dali je to sve sada u prvoj fazi isplate jer mi ispada malo. 3000kn za 5.38h za os,pre i zeleno. No na kraju mi je rekao za ovaj tjedan. E sad ne znam dali ce ici možda idući tjedan još jedan dio isplata. Živi bili pa vidjeli!
 

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
343
Sad ako bude isplaćivano iz proračuna RH ,onda će sigurno prvo preusmjeriti taj dio na obaveze( doprinosi,pdv itd.) onima koji ih imaju,a nisu ih podmirili,pa će tek onda razlika biti isplaćena,ako naravno dug nije veći od onog dijela koji se treba isplatiti za poticaj određenim pojedincima.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh