• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Đeni

Član
Tu od
10 Lip 2019
Poruka
87
Dal ima netko da mu ništa još nije isplačeno?Mjenjali smo nosioca opg -a neznam dal to ima veze il je nešto drugo🤔🤔🤔
 

Kiki96

Član
Tu od
6 Stu 2020
Poruka
76
Dal ima netko da mu ništa još nije isplačeno?Mjenjali smo nosioca opg -a neznam dal to ima veze il je nešto drugo🤔🤔🤔
Ja sam 11.11 postao novi nositelj opg-a, do onda nisam bio ni član i normalno sam dobio uplatu poticaja u 3 dijela ko i drugi..
 

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,560
Daj malo pročitajte par postova u nazad,ne treba puno samo malo i vidli budete da je bilo i za mlade i preraspodjeljeno, znači da budete dobili,ak ne dobite do kraja godine zovite agenciju jer na forumu teško da neko zna zakaj neki pojedinac nekaj nije dobil
 

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,560
Za mlade ide 5 godina od prve prijave, možda vam je to prošlo pa više ne dobivate
 

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
742
Putin produžio zabranu uvoza hrane iz EU - ruski potrošači negoduju zbog visokih cijena
Dok se ruski potrošači žale na visoke cijene i lošiju kvalitetu domaće hrane zbog nedostatka konkurencije, Putin je produžio zabranu uvoza hrane iz EU na dodatnih godinu dana.

Putin produžio zabranu uvoza hrane iz EU - ruski potrošači negoduju zbog visokih cijena

Zabrana uvoza mliječnih proizvoda, mesa, sira, ribe, voća i povrća iz Europske unije u Rusiju prvi put je uvedena u kolovozu 2014. godine, a bila je reakcija na sankcije koje im je Zapad nametnuo nakon sukoba u Ukrajini.

Sada je ruski predsjednik, Vladimir Putin potpisao odgovarajući dekret i produžio zabranu do 31. prosinca 2021. godine.

Ta zemlja, kako piše agrarheute, koristi embargo za obnavljanje vlastite proizvodnje, primjerice u mliječnoj industriji i to kako bi što više smanjili ovisnost o uvozu.

Potrošači se žale na cijene i kvalitetu
Logično, zabrana uvoza utječe na mnoge zemlje koje su uvele sankcije Rusiji, uključujući Sjedinjene Američke Države, Australiju, Kanadu i Ukrajinu.

Rusija lani prvi put izvezla više poljoprivrednih proizvoda nego naoružanja

Mnogo robe s embargom, poput sira iz Francuske i Italije, i dalje dolazi na tržište ove zemlje zaobilaznim putovima i krijumčarenjem, a ondašnje su vlasti uništile tone takve hrane.

Istovremeno, kritika dolazi od strane potrošača koji upozoravaju kako je uklanjanje inozemne konkurencije povećalo cijene ruske hrane. Osim toga, kupci se ponekad žale i na lošiju kvalitetu u odnosu na hranu sa zapada.

Rade na povećanju samodostatnosti
Političari u Moskvi ovu zabranu ocjenjuju velikim uspjehom, smatrajući kako će se time poboljšati samodostatnost te ojačati i pozicija zemlje kao izvoznika poljoprivrednih proizvoda.

Rusija očekuje najveću žetvu pšenice dosad?

Podsjetimo, očekuje se da će žetva pšenice u toj zemlji porasti za najmanje tri milijuna tona. Ove bi godine mogla prikupiti sveukupno 127,5 milijuna tona, što bi bila jedna od najvećih žetvi u zemlji i druga najveća dosad. Od nje je veća samo ona iz 2017. godine kada su požnjeli 135,5 milijuna tona žitarica.

Proizvođači hrane iz Unije ušli su na druga tržišta poput SAD-a i Kine, a Putin je nekoliko puta rekao da će ukinuti protusankcije čim EU okonča kaznene mjere protiv Rusije. Međutim, kraj se i dalje ne nazire.

Isto tako je prilikom embarga Srbije, Srbijanska poljoprivredna proizvodnja procvala, a bez EU poticaja.... Pa Pa neka naša politika povuče paralelu....
 

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
291
Joj prijatelju pusti Putina i Rusiju. Da je nama Putin predsjednik pola poljoprivrednika bi bilo u gulagu.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh