• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,332
Nije baš poticaj, ali jel ima tko da je napravio zahtjev za mjeru 17.1. Osiguranje usjeva u 10. mj. a da nije još dobio novce?
 

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,332
Da, upravo tako, danas sam zvao. Ali tata ima drugačije, plaća cjelokupni iznos i onda njemu doznačuju na račun.
 

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,332
Koji su to banditi. Od 1. mj. se prebacio iz paušala u dohodak, plaćam već 2 mj. skuplje doprinose, nisu me razdužili u paušalu i sad mi pokupe poticaj. Zovemo poreznu, joj da evo vidimo, oprostite kao i neću vratit pare pederi... Mislim isto mi je, rekli su samo da nadoplatim idući mjesec šta fali, ali koji k.... rade ako nisu u stanju me maknut iz jednog sustava dok su me ubacili drugi.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh