• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile echo

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Danas sam imao priliku raditi sa pilom echo
Neka manja pila, mač 40 cm 325
Pila je plaćena cca 380 eura
Lagana i brza, lako paljenje
Ima garanciju 5 godina
Japanska pila
Jako pozitivno iskustvo
Ne zaostaje puno za sthilom 038 magnum

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Gledao sam ih pred cca godinu dana i svidjela mi se. Problem je servisna mreža i zato sam odustao.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
U Međimurju ima ovlašteni servis i dosta su korektni što se tiče servisa.
Pila je živa na glasu samo tako

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
U Karlovcu nema nijedan, prvi je tek u Zagrebu. Više ih ni nema za kupiti,barem ne u trgovini gdje sam ih gledao jer su navodno prodali jednu u dva mjeseca.

milanf

Aktivni član
Tu od
22 Sij 2022
Poruka
95
Svoju sam nosio na garantni servis kod uvoznika u Sesvete, i imam samo pohvale za njih. Istina bog, nisu nista ni radili osim ocistili pilu koja je vec i bila cista, ali su bili ljubazni i usluzni.
Meni da stalno zivim u Gkotaru ne bi padalo na pamet uzeti ista osim stihla, bas zbog servisa.

Najnoviji postovi

Na vrh