evo sad sam otiso slikat pa da vam pokazem.
ovo je prihvat za mondiala. Ova crta izgrbana to sam oznacio do kuda dolazi prirubnica od mtk-a. Ovi serafi ne smetaju.
AKo se ne varam ti imas onu redukciju da mozes mondialove prikljucke kopcat na specijala.
Ako bi nabavljo ovakvu kosu imt-ovu uzmi ovu za mondiala ak ne nades drugu i prikopcaj ju na SS. On ima 200 o/m vise nego mondial pa ce ti kosit jos bolje, a neces morat vrtit motor u visoke okretaje.
Seljacicu a ovo je komad koji tebi fali. Kod mene ima malo lufta izmedu utora i te kockice kojih 3mm jer se razlupalo s vremenom jer je utor aluminijski, al to ni najmanje ne smeta, osim kaj kosa krekece dok radi
Ovo bijelo je plasticni cep koji dode na vrh "kockice" tak da kad se namece masti u kockicu kockica ne ispadne, a i mast ostane unutra. Iznutra je broncana piksa (koja se ne vidi). U sve to ulazi osovina debljine 1cm mozda 1,2 ne sjecam se vise.
ti bi trebo napravit takvu kockicu i metnut piksu. A ovaj seraf dat radit kod tokara tak da imas navoj samo na gornjem djelu (kod glave serafa) a dolje ovaj dio koji ulazi u kockicu da bude bez navoja jer ce se s vremenom izlupat navoj. A seraf da bude malo bolji inace bi mogo puknut.
to ce radit samo ako se taj tvoj seraf giba po ravnoj liniji
evo dokaza da je IMT-ove proizvodnje
evo ono o cem zbalija prica. Razmak među prstima.
Ali kolko znam ima vise vrsta "cesljeva" znaci ramaka medu prstima.
ja imam ovaj siri razmak.
evo a tak to izgleda (malo iz loseg kuta slikano jer je spremljena izmedu kuce i susjedovog zida pa imam svega 70cm prostora)
a evo i jedne di se sve vidi.