• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem nudim posao

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Z

zlatar6

Guest
Nudim posao sivanja potrebno je zasiti od 1000 do 2400 komada presvlaka za ziceve mjesecno nesto slicno onim zicevima kakvi su u vlaku placanje mjesec dana po isporuci materijal dobite ugovor na 4 godin.

Posljednje uređivanje od moderatora:

zibba

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
365
Ma i mene zanima više detalja, ako se može odraditi sa običnom Bagatovom Super Slavicom ja sam u svakom slučaju zainteresirana. Imam iskustva u šivanju odjeće, platnenih pelena ovih modernih, vreća za spavanje za bebe, zavjese i slično.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,710
Ljudevi ajmo se suzdržat od bespotrebnog komentiranja, tko ima pitanja ima i broj pa nek čovijeka nazove. :)

Posao je specijalan, nije neko šivuckanje tek tolko.

zwer

Posljednje uređivanje:
Z

zlatar6

Guest
Moze kljucanje teme posao ide u Vz po cjeni 120 kn + pdv samo ruke,ako se pojaca potraznja javicu se.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh