• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Doktor me nije primil jer je još kao potencijala strah da sam infektivno zarazan zbog temperature. Jer ju imam, i sad mi produžena izolacija dok se to ne smiri.
Samo sam ga molil da me posluša malo al nije htel, il se boji
Hotela pa nemrem na svoju ruku piti sumamed nikak. I doktor ti ga nekad neda, a kamoli da mi ga ovak neko da.
Ali dečki zbilja nebi nikome ovo poželel kaj ja proživljavam sa koronom, sad slikal pluća i srce, i ajde nalaz je dobar. Ali moram opet sutra zvat doktora kaj mi je dalje delat. Uglavno korona nije zanemariva bolest, jako je složena i teška.
 

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,524
Ma kaj bi ti rekel, možda eventualno miris nije kak bi trebal, to nisam na čisto, sve mirise osjetim na prvu pa se kao izgubi, a ostale simptome niš, ni niko ko z menom kontaktira.
 

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,181
Kod mene jedna baka 80+godina,prebolila koronu, a o tkad znam za nju je po bolnicama je i po doktorima, i kad su je unuci pitali kako je to sve podnijela, kaže im, eh da mi je sve u životu bilo ko korona,ni osjetila nisam.
 

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,504
To i je najveći problem kod te bolesti. Posebni su problem asimptomatski, jer dio njih ne vjeruje da bu drugima možda puno gorše, a nekima, nažalost zadnja bolest u životu. Lakše se boriti s nečim kaj možeš pretpostaviti kaj bu, ak se zaraziš.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Dečki je ko kad probal kuhanu rakiju sa biberom piti? Veli mi deda od prijatelja da nema boljega ljeka. Skuhat 2deci rakije i stavit nutra žlicu bibera kad se to prokuha ostavit da se biber slegne i to popiti i spat iti, veli da znoj ide ko palac debeli van, sve bolesti da prejdu stim.
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Fala za recept,jesmo ju nakad kuhali dok smo vnoci lovili mlice(male somove) na Dravi,bogami je puno jaca kuhana,jedni su se kasnije znali i potuci.
Samoti slusaj dedu,steta da se tih starinskih lijecenja zaboravlja.
 

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,181
Pa ko nju pita, nek i ona pojede zalogaj i neće joj smrditi, tako moja Regica radi, kad vidi da ja jedem kapulu ili luk, pojede i ona, i ne smeta joj.
 

Prilozi

  • IMG-20190716-WA0014.jpg
    IMG-20190716-WA0014.jpg
    37.6 KB · Pregleda: 19

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,735
Pio sam rakiju sa biberom. Ali nije kuhana. U čašicu rakije malo bibera i dok se još nije slegnuo na dno drmneš. Za par minuta grašci znoja probijaju bio bolestan ili ne 😂.
Kad već tu pišem jel se cijepio tko protiv korone ? Jel imao kakvih nus pojava ?
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh