• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav - AcaAleksic

AcaAleksic

Član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
233
Pozdrav svim clanovima foruma..
Moje ime je Aleksandar i bavim se stocarstvom, tacnije mlecnim govedarstvom, trenutno imam 9 krava, 3 junice i 2 muska. moje krave su bile u simentalskoj rasi, ali odluceno je da se pretapa u holstajn tako da su sada od 75% do 87% u tipu RHF.
Imam zelju da imam farmu sa slobodnim sistemom drzanja i najmanje 50 krava..
Od mehanizacije koristim:
IMT 533 78 god
IMT 539 91 god
IMT 549dw 2013god,
Hesston 7650 silokombajn
A od prikljucaka:
Prikolica jednoosovinka (Majevica), Prikolica za djubre (Kruger), Spediter, Plug 2x10", Spartac tupanjac 4 reda, pneum sejacica Monosem PNU, prskalica Agromehanika 440l, setvospremac, drljaca, Lifam silo kombajn, IMT kosacica, sunce, balirka DF HD380, i mozda jos nesto sto nisam naveo..

Ah da, imam i 6 ovaca IDF rase, za svoje potrebe..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao AcaAleksic.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Na vrh