AcaAleksic
Član
- Tu od
- 2 Lip 2014
- Poruka
- 233
Pozdrav svim clanovima foruma..
Moje ime je Aleksandar i bavim se stocarstvom, tacnije mlecnim govedarstvom, trenutno imam 9 krava, 3 junice i 2 muska. moje krave su bile u simentalskoj rasi, ali odluceno je da se pretapa u holstajn tako da su sada od 75% do 87% u tipu RHF.
Imam zelju da imam farmu sa slobodnim sistemom drzanja i najmanje 50 krava..
Od mehanizacije koristim:
IMT 533 78 god
IMT 539 91 god
IMT 549dw 2013god,
Hesston 7650 silokombajn
A od prikljucaka:
Prikolica jednoosovinka (Majevica), Prikolica za djubre (Kruger), Spediter, Plug 2x10", Spartac tupanjac 4 reda, pneum sejacica Monosem PNU, prskalica Agromehanika 440l, setvospremac, drljaca, Lifam silo kombajn, IMT kosacica, sunce, balirka DF HD380, i mozda jos nesto sto nisam naveo..
Ah da, imam i 6 ovaca IDF rase, za svoje potrebe..
Moje ime je Aleksandar i bavim se stocarstvom, tacnije mlecnim govedarstvom, trenutno imam 9 krava, 3 junice i 2 muska. moje krave su bile u simentalskoj rasi, ali odluceno je da se pretapa u holstajn tako da su sada od 75% do 87% u tipu RHF.
Imam zelju da imam farmu sa slobodnim sistemom drzanja i najmanje 50 krava..
Od mehanizacije koristim:
IMT 533 78 god
IMT 539 91 god
IMT 549dw 2013god,
Hesston 7650 silokombajn
A od prikljucaka:
Prikolica jednoosovinka (Majevica), Prikolica za djubre (Kruger), Spediter, Plug 2x10", Spartac tupanjac 4 reda, pneum sejacica Monosem PNU, prskalica Agromehanika 440l, setvospremac, drljaca, Lifam silo kombajn, IMT kosacica, sunce, balirka DF HD380, i mozda jos nesto sto nisam naveo..
Ah da, imam i 6 ovaca IDF rase, za svoje potrebe..