Ero kaže:Ranko nemam takav plug ali sam se interesirao za njegovu kvalitetu pa sam danas pričao s tehnologom iz firme Agrotovarnik koji imaju nekoliko Regent plugova kaže da su dosta čvrsti ida imaju vogelovih koji su se uvili ili kako mi to kažemo izašli iz vinkla.Ali mi je i rekao da su jako teški za vući da treba po glavi minimalno 45 ks što je jako puno i sam sam se razočarao jer tražim ovih dana novi trobrazni prevrtač i za milo čudo mislim da ih nema kod nas nigdje na tržištu sve su ispouke od početka desetog do drugog mjeseca iduće godine.
Ako nešto znaš gdje ima nov trobrazac prevrtač javi mi.
marko hurlimann xa86 kaže:pred trgovinom stoje 1 trobrazni Regent saturn 200cx-pravi plug-resetkasta daska.
i dvobrazni Regent..
Da srednje teske, Neznam sa koliko diskova teske tanjirace treba da budu. Na oltovoj stranici sam vidio da bi po prospektu trebao vuci tanjirace 28 diskova. To mi se cini nekako malo. Kod nas zemlja nije bas laka (nije rastresita), a onda je automacki lakse vuci tanjirace, manje idu uzemlju, pa je onda i opterecenje manje. Tako da mislim da bi on trebao moci vuci vece teske tanjiracemarko hurlimann xa86 kaže:pa tanjurace.....
vucene oko 60diskova.....
Moze biti ali cisto sumnjam da imt moze vuci Taru 28. Ja sa Stajerom od 70KS(zadnja vuca) vucem lake nosene 28 diskova tanjirace, doduse on se sa njima igra, ali akobi zakacio teske 28 nevjerujem da bi moglo. Neznam kakva je kod tebe zemlja, ali opet cisto sumnjam. Kad bi kod mene imt 565 mogao vuci teske tanjirace od 28 diskova ja bi odmah kupi 5 komada. Da vuce 6m siroke teske tanjirace traktor treba da ima naj manje 200KS. Mislim da bi za same 170KS potaman bile srednje teske tanjirace od 60 diskova.ŠANANA IMT 565 kaže:28 diskova vučem ja sa IMT 565, malo se muči kadi ko dimnjak na široko, al ide! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zrine892 kaže:sto se tice tanjurace tara 28 diskova prema prospektu zahtijeva snage traktora od 110-140 kw..pa racunajte..zahvat te teske tanjurace je 3,40 ..a
BOGEC..ako nisi kupio pluga..razmisli jos jedno taj 1020 je viši od 950..mozda bi bilo bolje da je viši..zbog kukuruza..ali inace ja imam 950 i prezadovoljan sam sto se tice lagano ga je za vuči i raditi s njime...i ne štopa se uopce jer ja tarupam kukuruza :blackeye :blackeye