• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Razmjena Upis OPG-a u internetsku bazu podataka - Agroburza.hr

zvona9

Novi član
Tu od
21 Pro 2008
Poruka
9
Obavještavamo Vas da vršimo upis OPG-ova u internetsku bazu podataka, portal: http://www.agroburza.hr te Vam nudimo mogućnost izrade vlastitog profila na našem sajtu radi što boljeg predstavljanja Vaših proizvoda na internetu.

za sva pitanja i nejasnoće obratite se na mail: info@agroburza.hr
agrobaza-logo1.JPG

S štovanjem,
Zvonimir Pavlović

http://www.agroburza.hr
Agroburza d.o.o.
 

zvona9

Novi član
Tu od
21 Pro 2008
Poruka
9
Re: Upis OPG-a u internetsku bazu podataka - Agroburza d.o.o.

Poštovani posjetitelji,

izuzetna nam je čast predstaviti Vam prvi i jedinstveni poslovni poljoprivredni portal u Hrvatskoj iza kojeg stoji mladi, ambiciozni i obrazovani tim ljudi spremnih da svojim radom utječu na poboljšanje i normalizaciju tržišnih odnosa među svim poljoprivrednim subjektima.
Već od samog naziva „Agroburza“ može se doći do zaključka da se radi o jednoj vrsti burze poljoprivrednih proizvoda. Naša burza izrađena je na način tako što se na samom portalu predstavljaju obiteljska poljoprivredna gospodarstva, odnosno proizvođači poljoprivrednih proizvoda i davatelji različitih usluga tipa agroturizam i ostalo.
Ono što nas izdvaja od ostalih te ujedno čini i posebnim, naš portal je krenuo u smjeru da svakom korisniku omogući da si kreira vlastitu web stranicu (profil) unutar samog portala, te u tome profilu unosi svoje osnovne podatke, adresu, kontakt i proizvode koje ima za ponuditi.
Velike prednosti takvih profila su:
1. Simbolična cijena od samo 100kn/godišnje (takve usluge na nekim portalima naplaćuju se do 6000kn!!)
2. Jednostavnost izrade i uređivanja profila
3. Jednostavan unos oglasa, odnosno proizvoda koji je u ponudi
4. Visok rejting portala omogućuje potencijalnom kupcu da Vas lakše pronađe
5. Atraktivan i jednostavan dizajn portala
6. Već postojeći i budući partneri portala mogu biti Vaši potencijalni kupci
7. Portal se s vremenom nadograđuje te će u budućnosti imati još brojnije funkcije
Osnovna djelatnost Agroburze d.o.o je da potpomogne poljoprivrednicima sa relevantnim informacijama u svezi s modelima ugovaranja proizvodnje, kretanjima prodajnih cijena, knjigovodstva poljoprivrednih gospodarstva (pdv, porez na dohodak...) i drugog.
Portal ujedno sadrži sva aktualna događanja vezana uz poljoprivredu, stručne članke o uzgoju, zaštiti, obrezivanju..., te poneka trenutna upozorenja i obavijesti o pojavi novih štetnika i bolesti. Ujedno nastojimo i informirati proizvođače o objavljenim natječajima za dodjelu bespovratnih novčanih potpora i dr.
Mi Vam na ovaj način želimo omogućiti da postanete dijelom Internet populacije gdje ćete vi osobno i vaše gospodarstvo biti promovirani na Internet stranici koja bilježi svakodnevno veliki broj posjeta s kontinuiranim porastom. U ovoj početnoj fazi nudimo Vam po simboličnoj cijeni od 100,00 kn+PDV godišnje mogućnost da uđete u našu bazu poljoprivrednih proizvođača na Internet portalu www.agroburza.hr Korisnik dobiva pristupne podatke te vlastiti profil na kojem će moći predstaviti svoje proizvode, povezati se s drugim proizvođačima i kupcima kojima ćemo pružati sve potrebite informacije koje se na njih odnose.
Unaprijed Vam se zahvaljujemo na potpori i radujemo se Vašem učlanjenju u našu bazu poljoprivrednih proizvođača s posebnim uslugama.

Srdačan pozdrav!
Zvonimir Pavlović
 
Na vrh