• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

V.T pumpe(bosch pumpa)

Mister No

Član
Tu od
26 Svi 2007
Poruka
371
Hvala na odg.
Sada i ociste prostor da ne bi netko pomislio nesto proizvoditi na ovim prostorima..
Nema drugih tko to radi? Neki entuzinasti iz Srbije kao onaj sa hladnjacima za imt...samo primjer spominjem..
Da li postoji od masseya pumpa koja ide na m34? Da li si to vidjao u praksi? Ili netko od forumasa?

S obzirom na ono sto sam opisao..mozes li napisati svoje misljenje-dijagnozu..da li je to problem pumpe ili da jos pokusam sa provjerom dizni, mozda filteri..??

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,644
Od filtera se uvijek kreče, pa prema ventilima i dizama, a usput se izmjeri kompresija ili ti tlak, ili pritisak, ***** li ga, ni sam više neznam kak se to zove ali prije skidanja pumpe dobro je izmjeriti.
Pumpa je zadnja karika u lancu ;)

Mister No

Član
Tu od
26 Svi 2007
Poruka
371
Od filtera se uvijek kreče, pa prema ventilima i dizama, a usput se izmjeri kompresija ili ti tlak, ili pritisak, ***** li ga, ni sam više neznam kak se to zove ali prije skidanja pumpe dobro je izmjeriti.
Pumpa je zadnja karika u lancu ;)
Filteri su ok,to se mijenja redovito. Ventili i dize( dizne..ne znam kako smo prihvatili) budu. Sada mi dajes nadu da je pumpa ok...sto je dobro jer origigi ostaje.
Ako ipak nije...ima li massey roto pumpu original da odgovara na m34..imt 558 i 560? Ugradivao si tako nesto? Ili netko sa foruma?
Da mogu,nasao bi jos jednu pumpu i isprobao.Jer se bojim da mi netko reparacijom moje sa losim dijelovima ne ostavi stroj u nepokretnom stanju.Ovako ipak ide iako ne pali ili tesko se pokrece preko akumulatora.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,644
Ma ima toga još uvijek rabljenog za kupiti, kakvo je stanje neznam. Taj dio moraš dogovoriti sa prodavateljem.
Evo, ova mi je prva iskočila

Najnoviji postovi

Na vrh