• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

vduspara

Član
Tu od
13 Srp 2019
Poruka
64
Kod mene u vinogradu (obronci Dilj gore u mjestu Bartolovci) 99% nije ni izašlo iz faze vunastog pupa, ovaj mali dio što je izvirio je smrzao i suši se.
Sad nas čekaju još dva dana mraza, kako će biti vidjet ćemo..
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,697
Pred večer sam malo skoknul i pogledal u gorice. Trseki se bude. Nisam se baš proslavio s oštrinom fotki, drugi put budu valjda bolje oštrine.
Ovoga sam mladog trsa prošle godine preselio iz donjeg dijela gdje sam pocijepao 130 kom.
1.jpg
2.jpg
Kiša koja je napokon jučer padala, nije baš pretjerano namočila zemlju koju smo "preštihali" da ukopamo kompost. Ali bolje kiše išta nego ništa.
3.jpg
 

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,575
Nevjerojatno,gledam lozu i pupove,danas obiso moje vinograde,samo je traminac nabubrio i mozda se vidi vrh zelenog,a inace sve drugo jos vunasti ili spavajuci pup.. kod mene naspram proteklih 7-8 godina za dobra 2 tjedna kasni loza
 

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,575
Dobro je zasad,al mislim da nam nema bas spasa ove god prije il kasnije. Nekako sam uvjeren da ce bit mrazeva i u svibnju
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,697
Jutros je kod nas doma opet mraz i minus 1. Koliko je u goricama, na brijegu, ne bi znao, ali sigurno barem mrvicu hladnije.
Slažem se i ja s upisanim komentarima da je ovo proljeće nešto drugačije.
 

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
886
Dečki da taj spavajući pup nije dobio po piksi pa sada malo odmara? Ne daj bože ali ne miriši mi na dobro.
 

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
886
Nažalost moji pupovi(u svim stadijima) su svi otišli, ove godine nebu bilo crnjaka. Ali će biti jabuka, ove kasne lijepo cvjetaju, makar je vani zimska idila.

 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Danas se malo prepeljal do trsja, teško mi je opće iti gore.
Ali kad je tak nema druge, čim malo zatopli sve vadim van.
I neznam kaj da tu posadim, dal koju mušmulu i murvu. Nisam pametan.












 

drazenhonda

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,712
Pogledaj tu ljepotu. Oko mušmule i murve isto moraš održavati, istina manje nego oko vinove loze. Ja bi barem pola ostavio, za uspomenu na Tasta.
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Znam, sve mi jasno, ali ja imam od lani inpred lani vina. Nemam kome radit, a moram to radit i ulagat, a nemam za koga. Nemam računice nikakve, nekaj bi tu posadil a neznam kaj.
 

Najnoviji postovi

Na vrh