D
Tu se nema kaj objašnjavati. Filteri van, novi unutra (ima grubi i fini) i pumpaš na AC pumpu dok ne čuješ da iber druk ventil počne zujati ( ako ne čuješ pumpaš dok se ne umoriš) i upališ makinu.
Nemaš kaj odzračivati. Odradiš taj dio koji znaš i eventualno mu daš malo čoka, ako bu trebalo.Taj dio znam ali moram se spremiti da ako nebude htio upaliti znam odzračiti sistem.
Nemaš kaj odzračivati. Odradiš taj dio koji znaš i eventualno mu daš malo čoka, ako bu trebalo.
Jedino si moreš olakšati da zamjenu izvršiš kad je motor topli.
Pa normalno da treba i to svaki put kad mjenjaš ulje u motoru, a u pumpu ga nije loše u međuvremenu i malo nadotočiti.Ok hvala.Sad bih te još nešto pitao.Dali da mijenjam i ulje u bosch pumpi i filteru zraka .traktor je 82 god.,ima 1200rh
Pa normalno da treba i to svaki put kad mjenjaš ulje u motoru, a u pumpu ga nije loše u međuvremenu i malo nadotočiti.
Normalno lonac filtera zraka treba oprati i očistiti onaj gore centrifugalni taložnik.
Točiš gore na onaj čepič, (ključ 10) koji se vidi na tvojoj slici, dok na prelivnoj cijevi nejde van. Ispod ti je čep za ispust (ključ 14)koliko ulja ide u pumpu ili ako ima mjerač gdje se nalazi?
Evo ga posao je obavljen ali kvar je i dalje pristan i traktor i dalje nedobiva gorivo,kada sam skinio spremnik goriva i nagnio ga gorivo je samo kapalo kao da nema protoka pa sam ga očistio ali i dalje to nije to, tj. čini mi se da gorivo presporo ističe.Sad me zanima ako netko zna,šta se nalazi sa unutarnje strane izlaza iz spremnika (tamo gdje se našarafi odlaz)jer probao sam gurniti grančicu a nejde unutra kao da imaju nekakve pregrade sa unutarnje strane spremnika?
To se necisti grancicom vec pritiskom zraka.
Izlaze na rezervoaru propusi zrakom .
Cijev za dovod goriva propusi zrakom.
By kemolisnik at 2012-03-17
Nadam se da nisi to natrag nagural u rezervar jer onda nisi ništ napravil
Nadam se da nisi to natrag nagural u rezervar jer onda nisi ništ napravil
Zajebo si nesto kad si skidao poklopac na rezervoaru.
Nebi trebalo curiti
A neznam šta bi mogao sjebati jer sam potega 20m drva i vozikao se okolo baš iz tog razloga da vidim dali će biti problema.
Ja sumnjam na nepovratni ventil ili ac pumpu ili sam baš toliki nesretnik da se ponovno sve zaštopalo!
Ako je zastopan nebi radio ni sa 15l ni sa vise goriva.
dole ispod kutija za alat.Gde to ima rezervar? Gore ili dole?