G
ggeohott19
Guest
pozz,imam pitanje koliko vi mislite da mogu otprilike zacjenit zetora 7011, 1982god, nakon generalke ima 200h radjenih, lak super,el. instalacija 100%... traktor je sve u svemu u dobrom stanju???
Jel baca ulje u težim radovima na odušak?pozdrav. novi sam na forumu i u poljoprivredi pa se još ućim, kupio sam zetora 7011 i dimi mi na iberlauf jel to normalno,inaće motor radi dobro,zadimi malo kad ga palim,pod opterećenjem skroz malo dimi i to crno,ne plavo,sad me zanima jel to normalno kod njih ili kaj?
Kad ga pošteno upregneš nebu više nikakvog kondenzata jer se nebu stigel stvoriti.ok,al ak dimi na odušak znaći stvara se kondenzat,kaj nije normalno da izađe koja kapljica vode
Pa i nemora.aha,znaći baš mora u brazdu da bi ze znalo!
A jesi ga malo prije pripumpal na AC pumpu?e imam još jedno pitanje,znam da sam dosadan al kaj mogu,daj mirecite nisam ga sad palio dva dana i danas dok sam ga palio bijeli dim je poćeo ić,samo na početku znaći onaj prvi trn dok je zapalio,poslje sve ok dok se je zagrio,jel to normalno,jer dok sam imao 539 on mi nikad nije tak zadimio'
To im je bolest. Vrača se nafta.nisam,al drugi put dok am ga palio onda jesam i onda ni je tak zadimil!