• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Danci001

Aktivni član
Tu od
1 Lip 2016
Poruka
113
Mislim da nas budu iznenadili u petak sa uplatama. Mozda pozitvno mozda negativno 😁
 

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
190
Poštovani,



isplate za Ekološki uzgoj, Dobrobit životinja te sve Eko sheme isplatit će se do 1. svibnja, a poravnanje računa za sve potpore bit će završeno u zakonskom roku do 30. lipnja 2024. godine.



S poštovanjem,
I to ćemo vidjet
 

ibjonda

Član
Tu od
4 Ožu 2017
Poruka
44
Pozdrav,
PVP za voće - priložio sam odluku o proglašenju elementarne nepogode koju je proglasila Općina te suklodno kojoj sam dobio potporu iz Programa potpore poljoprivrednim proizvođačima za ublažavanje posljedica prirodnih nepogoda nastalih u 2023. godini.

Danas dobio odgovor:
Provjerom je utvrđeno da ne udovoljavate uvjetima jer nije dokazana isporuka količine voća iz članka 55. stavka 9. Pravilnika za 2023. godinu.

Jel imamo tko sličnu situaciju koju je uspješno riješio?
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,124
Proslava prvog svibnja je izgleda započela. Treba namakati grah kaj se dobro skuha.
 
  • Like
Reactions: ZJ

boskobuha25

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2017
Poruka
164
Čemu tolika napetost oko isčekivanja potpora kada će pa kada će ? hebo ih ...i šta danas sjednu pare posplaćaš sve šta imaš i na računu opet nula i šta opet kuku lele na mene kada će drugi poticaj, tako što kasnije dođe ovaj brže će doći onaj drugi ili?

Uparavo sam se čuo s DT I VM obojica su mi potvrdila da će sutra eko ako ne sutra onda onda će prekosutra i tako sve dok ne sjednu uglavno će biti ne kaže se u narodu bez veze ona strpljen spašen ili?
 

Najnoviji postovi

Na vrh