• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KUNE-životinje

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,899
Buš ju zamijenil za eure ili buš ju ostavil za kućnog ljubimca?
kolega @lijeskakc, da vam budem iskren, nakon toliko borbi i svega nisam ni razmišljao, išao sam na sigurno i na licu mjesta gotova. Pala kao pokošena.
I ja sam prije dva dana imao bliski susret s jednom. U pol noći sam čuo lupanje po krovu, a kako u sendviču krova imam vrapce, vjerojatno je tražila jaja. Otvorio sam prozor, a ona stajala na krovu predvorja. Krenula je brzo prema meni preko oluka, ali nastavila je dalje, skočila na krov garaže, na beton pa pod auto, ali ju je valjda UZV uređaj zasmetao i otrčala je dalje na ulicu. U prvi mah sam mislio da je vjeverica dok se nije približila, ali preveliko je bilo za vjevericu.

@NikolaT55, čime si je namamio?
Bude se ona opet vraćala, u to sam siguran, ja sam joj stavio pileća jetrica i domaći špek. Jetrica je odmah pojela, to sam čuo od ljudi da ju strašno privlači.
 

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,899
Šta ćeš, jednostavno ti se zamjeri, meni je isto gore po krovu hodala, pa ušla u zračni prostor, oštetila/uništila na prozorima mrežu koju sam imao protiv komaraca, sad tek budemo vidjeli što je ostavila kad idemo u prekrivanje krovišta, zvučna izolacija ispod haube za moj auto 150e, evo sretan sam što nije dirala kablove, da ne govorim koliko puta sam čistio motor i okolo motora, kakve sve vrste hrane je bilo unutra, pa stavljao papar, pa BREF, pa sprej koristio, kameru, ma svašta, ali ništa nije pomoglo, čak sam i sumpor stavljao ispod auta, da bi sad konačno u zamku.
 

Najnoviji postovi

Na vrh