• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator Labin Progres servis i održavanje

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,081
A šaran jel popustil ili bilo bušenje
Šaran :unsure: koji šaran?

Lepo sam rekel odi od mene pravo doma, nejdi preko poglavarstva, a ako baš moraš uzmi zrak i ne diši kad prolaziš kroz taj naselak :ROFLMAO:
 

scitec

Novi član
Tu od
21 Tra 2017
Poruka
29
Pozdrav

Imam Labin Mondial Junior 8ks benzinac i problem je jako tvrda ručka kvačila i krčanje kod ubacivanja u brzinu.
Kad otpustim sajlu ide lagano ručka al onda je naravno nemoguče ubaciti u brzinu,kad je sajla zategnuta teško se stisne al uz krčanje ubaci u brzinu.
Onda ja ubacim u prvu i frezam bez da šaltam jer imam mjesta za okretanje i onda nakon nekog vremena kad se ugrije dobro sve,ne krči mi više ili puno manje kod šaltanja.Lamela ne proklizuje ni ništa,samo je problem krčanje i tvrda ručka al to je vidim skoro normalno.
Koji bi bio problem? U prilogu stavljam shemu mjenjača.
 

Prilozi

  • Mondial.JPG
    Mondial.JPG
    35.1 KB · Pregleda: 13
Posljednje uređivanje:

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
234
Jesi li otvarao kuplung? Imaš unutra 2 lagera. Meni se jedan potrgao pa se zvono stalno vrtilo, a s njime i sve u getribi pa je kvrčalo kod promjene brzine. Kuplung mu je tvrd, to je tako. Okvirno pred godinu dana sam detaljno opisao svoj problem, pa potraži.
 

scitec

Novi član
Tu od
21 Tra 2017
Poruka
29
Nisam ništa još dirao,sad mi treba stroj a i nisam baš za taj posao pa budem to s kumom probao kad riješim poslove.
Hvala na infu,budem potražio vaše postove,možda imam isti kvar.
 

Kastelli

Član
Tu od
11 Velj 2023
Poruka
42
Meni na velikom labinu kvačilo jako tvrdo bilo, novi potisni ležaj, nova korpa, sajla je bila nova pa sam samo podmazao.


Poslje toga kvačilo super mekano
 

DGimt

Aktivni član
Tu od
27 Ruj 2022
Poruka
234
Što se tiče kuplunga, nedavno mi je susjed rekao da je on na svom mtk došvasao komadić trake na polugu kuplunga i da mu nakon toga kuplung nije tako teško stisnuti. Nisam vidio uživo koliko je to dodano.
 

Najnoviji postovi

Na vrh