Evo nabavili i mi aku škare pa da dam preporuku neodlučnima
Skupe jesu al jbg, da su odličan alat jesu i to. Meni je isto bilo smješno dat neke solidne novce za nešto šta "samo" reže i sa financijskog aspekta pitanje je kolko se isplati bar za neke manje površine....al tako je sa svim. Dok ne dođeš u situaciju da moraš.
Jer bolje uzet prije nego krenu trnit ruke/prsti, zatezat tetive, bolit ramena i svašta nešto...
Ovako je to relativno lagan posao, al da košta košta.
Mene najviše sekiralo trošenje noževa, jer računam velike sile su tu kod rezanja debelih grana, mora se to trošit ko ludo,..al uvjerava me prodavač
da nije to baš tako, djelovao uvjerljiv pa ok, vidit ćemo...a i nisu tolko skupi kolko san mislia da će bit.
Inače uzeli spomenute talijanske (ausonia), debljina rezanja do 4cm, mislim sasvim dovoljna, a prerežu bez problema sve šta im gurneš u usta,..Ima 2 raspona rezanja, manji kad hoćeš brže, veći kad treba deblje,..jasno da su Infaco još bolje sa korisnim kerefekama koje olakšaju život al i ove sasvim dobro odrađuju,.zasad kuc kuc
Malo me jedino sekira zaštita za drugu ruku, da ne bi bilo skupljanja prstiju po masliniku...
,..sad dok je nov alat stalno ti je na pameti da treba pazit al eventualno ćeš zaboravit,..ima li kakva zaštita (zaštitna rukavica), a da funkcionira?