• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,669
Paljenje jurjevskih krijesova noć uoči Jurjeva, običaj u našem kraju....
U davna vremena označaval početak nove godine, dok još nisu znali ljudi za kalendar. Kad je vrijeme još bilo normalno označavalo početak radova u polju, evo ova godina je baš pravi primjer zakaj nikad ne sijem kuruzu prije Jurjeva. I tak ..... Zakuriš kres, popiš pivu, gemiš, deca sok i malo se podružiš. I malo se naježiš kad vidiš da skoro svako dvorište drži do običaja, makar i ne vidiš krijes, vidiš dim u daljini.

Ovak je to izgledalo lani
IMG-20240418-WA0005.jpg
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
258
Kad nestane Golfa dvojke nestat če i Bosne, NIKAD :ppozdrav:
Imam u ponudi golfa 2 dizel
Solidno stanje 5 brzina
Od prvog vlasnika
Išo bi za 1000 Europljana
Kak se uopće kreču cijene?
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,017
Da samo gena.... veli tu meni jedan Bosanac koji radi na aglomerizaciji i sa kojim sam se jako sprijatejil da sam ja veči Bosanac od njega.
Prava ljudina :ppozdrav:
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,122
Nekaj je jako zaružilo pri hiži. V prvi mah sem pomislil da je preletel Raffaello, ali sem onda shvatil da to žena ruži z zdelami, a to nije dobar znak za mene. Bolje da se ja pokupim vu voćnjak na sigurno. Raffaelli su mala beba prema mojoj osici gda je srdita. Odoh ja.
 

Najnoviji postovi

Na vrh