• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Recent Content by dado6340

 1. D

  Kukuruz 2020

  Čestitam. Nek dugo služi 👍
 2. D

  Kukuruz 2020

  Heder si našao ?
 3. D

  Ursus C-355 VELIKI

  Dva puta mi se tak desilo i svaki put sam morao skidati poklopac hidraulike. Kak Marko kaže problem je negdje u polužju. Negdje u ovoj temi sam stavio sliku šta se meni dešavalo. Ali prvo pokušaj sve iz vana ako uspiješ da ne raskapaš bezpotrebno.
 4. D

  Imt 5331

  Stavi neku sliku.
 5. D

  Ursus C-335 MALI

  To je i meni škripalo na zetoru. Imaš šarafe koji drže felgu za poluosovinu i one druge bliže gumi. Odpusti jedan po jedan i namaži ljepilom za matice ili kao šta sam ja temeljnom bojom da zalijepi maticu da ne može odpustiti. Ako i dalje bude drobilo biće red kod majstora.
 6. D

  Ursus C-360

  Ja imam na zetoru i na ursusu od zetora i nemam problema. Zalemi krajeve žica koje stežeš u prekidač ili stisni sa stopivama za spajanje žica a onaj dio muški ili ženski odsječeš i onda nebi trebalo biti problema.
 7. D

  Malčeri

  Meni je znalo svako malo zaštopati kiler u malčiranju trave. Od kad sam stavio gumu milina za raditi. Jedino tu prašinu navuče ali to nije strašno kao krupno smeće.
 8. D

  Malčeri

  Malko temperatura otišla gore ? Novije serije Zetor, malo noviji od mog, imaju sa donje strane zaštitu da ne vuče svakakve gluposti i ne štopa kiper. Pošto moj nema nikakve zaštite izrezao sam gumu i stavio ispod kilera. Sad puuuuno manje navuče na kiler smeća. Samo dobronamjeran prijedlog. 👍...
 9. D

  Kukuruz 2020

  Nego šta nego živ. Promjenio sam samo glavu koja ide do traktora. Ona šta preskače kod prevelikog opterećenja. I tu sam glavu davno platio 500 kuna. Staru bacio a poslje par godina skužio da se možda mogla popraviti. Kardan je cerjak kupljen kad i berač.
 10. D

  Kukuruz 2020

  Takav kardan je prije 21 godine bio 1200 ili 1500 kuna, nesječam se više. Morao bi potražiti račun. Sve je poskupilo pa normalno da je i on.
 11. D

  Fendt

  Ne. On ima eto iste takve ko na fendtu ili na imt-u. Uglavno, meni se baš ne sviđa. Barem da su u ulju mislim da bi bile bolje.
 12. D

  Fendt

  Kakv standardne ? Misliš na doboše ? Nemaju ti to veći zetori. Lamele, diskovi, kuglice i te gluposti.
 13. D

  Fendt

  Takav problem imam i ja na zetoru. Jedna ne hvata kak treba a druga svako malo zablokira. Osim pod teretom. Neko treba prvi krenuti i odgonetnuti problem 🤣
 14. D

  Kukuruz 2020

  Ružđite ? Ne berete u zrnu nego doma protjerate klip kroz krunjač ? Kak to onda izgleda na otkupu ? Npr primjese, lom zrna ?
 15. D

  BALIRKE ZA OKRUGLE BALE

  Nešta malo više od 150 kuna. Htio sam stavljati one sa šarafima iz jakopica. Nema velike razlike u cijeni dok odem do jakopica jedino šta bi njih mogao sam staviti.
Na vrh