• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Što je novo?

Najnoviji profilni postovi

LP. Imam problem na traktoru JD 2140, 87 g. otkazuje mi volan-blokira, samo u POWER brzinama, prije ponekad sad stalno, neznam što je, hidraulika drži i diže priključke dobro. Molim pomoć!
P
panonstib
Pozdrav,
ako Vam ne uključuje kardan i ako ne uključuje Hi-Lo deo menjača zamenite transmisionu hidrauličnu pumpu jer uskoro neće raditi ni hidraulični sistem.
Molio bih pomoć u svezi mog problema koji sam izložio u temi Upravljačka hidraulika traktora-učilica jer sam prepoznao neke simptome koji su se meni dešavali .Vidim da ti hidraulika nije nepoznanica.
Jedan mi točak ne vuče na kardanskoj prikolici imt509,zamima me šta bi mogao biti problem ako neko zna?
Poštovani,
U temi Mehanička radionica-Hidraulika učilica objavio sam prijedlog upravljanja hidraulikom i pošto vi prodajete razne ventile molim da isto pogledate i date prijedlog koji ventile mi možete ponuditi(molim i shemu rada)
Trgo-Agencija
Trgo-Agencija
Pozdrav, malo je stručnjaka za hidrauliku, ja pružam generalnu online podršku tako da ako baš niste sigurni što trebate, najbolje da dođete do nas u trgovinu, objasnite čovjeku koji je kod nas zadužen za hidrauliku te će vam reći što vam treba.
R
Razinekop
Poštovani,niste mi baš u blizini tako da dolazak u trgovinu zasada isključujem.
Ako ste u mogućnosti pokazati vašem čovjeku zaduženom za hidrauliku moju skicu i objašnjenje rada te primjedbu moderatora da dva ventila mogu zamijeniti sa jednim -molio bih njegov prijedlog koji je to tip ventila sa objašnjenjem rada.
Pocetkom godine sam zasadio kalemljenu lesku stablasicu na oko 5 hektara. Veci deo biljaka se primio a oko 3% nije.
Iz oko 10% biljaka rastu izdanci iz podloge, sto ukazuje da je biljka ziva, ali nema listica u gornjem kalemljenom delu.
Da li to znaci da kalemljenje nije uspelo ili je razlog nesto drugo?
Dragan.
Na vrh