• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Barka91

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
130
Cca 145€ po ha

Prilozi

• IMG_0132.jpeg
    IMG_0132.jpeg
    6.8 KB · Pregleda: 61
Posljednje uređivanje od moderatora:

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
100
Lani je bila isplata u ožujku i pred kraj lipnja za osnovno,raznolikost.Ove godine su preskocili malo.Nisu to bile neke velike svote ali i to dobro dođe.

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
315
Imam problem sa prijavom za 2025. sve su opet izmijenili. Predajem i potpisujem preko e- poljopr. kartice ali imam dosta eko sheme 31.07 TVPV koju sada ne mogu prijaviti, otvara mi kućicu samo Raznolikost usjeva, ostalo sivo. Isto je kad čestice odabireš, shemu koju izabereš ubaci na sve čestice, pa briši, pa ode sve u ...... Na mail i telefon u agenciji u Karlovcu nema šanse dobiti bilo koga, a od njih da i dobiješ koga nema vajde, odgovor je dođite pa ćemo vidjeti, a gubiš cijeli dan ako i dođeš na red, zaštitar pred vratima.
Ako je neki od Vas uspio riješiti, lijepo molim uputu!

Najnoviji postovi

Na vrh