• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Recent Content by Lee Champa

 1. L

  Iskustva s alatom

  Ma daj, za koga je, dobro je!
 2. L

  Općenito

  Si bedast! :ppozdrav: Glavno da neko zaradi, a kaj nam budu dali, ni ni sveta vodica, a ni kišnica!
 3. L

  UNIVERSAL

  Imam stražnje reflektore! Palim ih na kutiji iza sica. Provjera svijetla na TP. - A ti reflektori, je l to original ili naknadno ugrađeno! -Ja sam samo druge metnuo jer su stari razbijeni! -Aha! ......... Inače bi morali na jebeni atest!
 4. L

  Općenito

  E ne mEže! Če imeš kronera morađ biti v reštu, nikakve motike, lopate ili morti voziti gnoj na polje! Jedino ak tvoj glas fali u Saboru, onda tam moraš dojti!
 5. L

  Općenito

  Mislim da u crkve treba ugurati što više ljudi - Bog će im pomoći! Kao i onim srpskom popovima - "oba su pala"..... jer su mislili da ih onaj čuva!
 6. L

  Iskustva s alatom

  Kad nešto radim onda mi je alat svugdje pa neki i ne mogu odmah naći. Onda ga obrišem i vratim na "zid" i ponovo uzimam. A stolac sam slagal od: - 4 kotačića neke kancelarijske kopirke - hidraulike zubarskog stolca - limenog sjedala od 533. Iako je sve kupljeno na otpadu koštalo me oko 200 kuna!
 7. L

  Općenito

  Upravo je to rekel i napravil moj stari! Za vrijeme 2.SR zgadili su mu se raznorazni popovi i onda je rekel da mu ni treba posrednika!
 8. L

  Šta smo radili danas

  Kaj delam ove dane? Niš, trpam i okrećem!
 9. L

  Iskustva s alatom

  Al ste ga zakomplicirali. Mešamot, kurim i čekam da u kanti bu oko 22 grada. Valjda se ne smrzel!
 10. L

  Iskustva s alatom

  To sam nekad učim i računal (kemijska), ali znaš sad švabo! Ali ne ni on dugo, bum se prebacil na kućnu medicinu koju upravo miksam, ali mi je slaba koncentracija (oko 25 %) i za dva tri dana bu za "prave minuse 20-22 G".
 11. L

  Iskustva s alatom

  A stari zamjeraš sa vinom, kak su talijanci delali da vino dobi bukee! Dok ih nisu otkrili i za jajca objesili!
 12. L

  Iskustva s alatom

  Da
 13. L

  VIC

  Mene neš jebal!
 14. L

  Iskustva s alatom

  S čim uspoređuješ rezultate? Imaš etalon? I što će ti ono na 0,0x°C
 15. L

  Iskustva s alatom

  A ovaj za antifriz na skali označeni minusi do kojih vrijedi antifriz. A isto takav je za kiselinu! Ovaj je za cukor!
Na vrh