• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Recent Content by MilanZetor

 1. MilanZetor

  Spremanje sijena i trave

  Da, Sip 360/10. Nije se radilo o velikoj površini tako da radije onda idem s 3511. Pauk nikako da dodje na red, a polovno bas nebi jer su kod nas brdoviti i valoviti tereni, sve su to poluprirodne livade.
 2. MilanZetor

  Kukuruz 2020

  Da, kupljen Zmaj 3 reda sa roto sječkom + kompletna adaptacija za 1002.
 3. MilanZetor

  Spremanje sijena i trave

  Bome jesu hehe.. S njima okrećemo sijeno i otave jer nemamo pauk pa se i narade. U planu je remont na zimu.
 4. MilanZetor

  Kukuruz 2020

  Nismo još kombajn sastavili :). Berem Bc 38W.. I jedan dio 572 ide u klip, a ostatak se planira u zrno. Ionako nebi još brao dok ne bude niža vlaga.
 5. MilanZetor

  Spremanje sijena i trave

  Kupe se zadnji otkosi otave
 6. MilanZetor

  Kukuruz 2020

  Počela berba i kod nas:
 7. MilanZetor

  TRITIKALE sjetva-žetva '07.-'20

  Računaj oko 3000-3500kg na ral ako je sve kako treba.
 8. MilanZetor

  Elektronska kontrola sjetve

  Jednostavnu koja je dolazila uz olt psk. Kad zrno ne prolazi kraj senzora ono signalizira lampicom ili zvukom. Znači kad se okrećeš ili kad se zaštopa ili npr nestane sjemena. Mjeri brzinu, površinu parcele i ukupnu zasijanu površinu.
 9. MilanZetor

  Cijene usluga?

  Sijem po 200kn ral, parcele tu od 1-3 rali pa mi je nekako malo.. Za 10 rali dok posijem imam čitav dan sijati od 9-10 pa tamo do 20h navečer uz jednu veću pauzu.. Svatko hoće drugačije gnojivo po rali pa ti pogodi.. Također kao i Dado nisam neki za usluge.. Eventualno neki manji dio...
 10. MilanZetor

  Elektronska kontrola sjetve

  Definitivno. Sa elektronikom nemaš brige, sipaš sjeme i siješ dok ne pišti ili svijetli.. Ne može se desiti da bude neki red neposijan zbog štopanja i slično.
 11. MilanZetor

  Tanjurača

  2.20 će mu bit taman za 90ks.. Ako će je baš tako lijepo vući ide malo brže i gotovo.
 12. MilanZetor

  Zetor 7245-problem na hidraulici

  Sa desna je koliko ja znam.. Drugi s desna bi trebao biti ako gledamo od pozicije vozača.. Nije dobro što si silio traktor kad ga ubaciš npr u treću, a on se ugasi.. Mogao bi lako otkinuti par zubaca na zupčaniku. Ako si vješt možeš ga izbaciti bez skidanja tog lima iznad getribe. Ali najbolje...
 13. MilanZetor

  Plug jaguar 14 cola 2 brazde

  Novo je novo.. Svaki polovan plug ima lufta. Ipak malo je preskup.
 14. MilanZetor

  Plug jaguar 14 cola 2 brazde

  Koja je cijena takvog pluga? Kupljen je u B. Dubici ili tu?
 15. MilanZetor

  Kukuruz 2020

  Mi kipamo, pravili smo šubere 50x50 na prikolice i taman je. Ide na jednu malu traku od ruljaca pa perusac i na veliku traku onda. Dvoje ljudi dovoljno dok se istovara jedino kad se puni kuruzana na vrh onda treba treci. Ako je cist klip 3 kosa od T40 idu za 25-30min.
Na vrh