• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Agroplus 87

Lazar98

Novi član
Tu od
19 Stu 2024
Poruka
3
Lijep pozdrav.
Kupio sam agroplus 87 2007god pa molim za pomoc, zanima me koje ulje ide u getribu a koje u motor?
Hvala.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,811
Nemaš upute?
Akros Multi FCT 10W-30 mjenjač, hidraulika volan (zajedničko ulje), 40-tak litri, prednji most još oko 10 litri.
Akros Turbo 15W-40 za motor..., INA Super Max 15W-40...

Lazar98

Novi član
Tu od
19 Stu 2024
Poruka
3
Nisam dobio upute a potrebno je promjeniti pa me zanimalo,hvala na informaciji,lp.

Lazar98

Novi član
Tu od
19 Stu 2024
Poruka
3
Ljep pozdrav
Imam problem sa paljenjem traktora,po zimi tesko pali ili opce nece,vergla ali nista(u pitanju je agroplus 87),dali je mozda filter goriva ili nesto drugo
Hvala.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,041
Koliko je star akumulator?koliki je napon na njemu?
Kad je zadnji put upalio normalno traktor?
Da li je alnaser ikada bio kod majstora?da li aletrnator puni kak se spada?
Da li se šta radilo na traktoru otkad je zadnji puta dobro upalio?
Kad je i da li je mijenjan filter goriva?
Da li ima traktor grijač,da li je on ispravan?
Inače ni vidoviti milan nezna odgovor jer nema opisa problema kak se spada,a mi ipak nevidimo kako to tvoj traktor teško pali da bi ti mogli pomoći.
Probaj snimiti paljenje pa postavi video..
Kakav ide dim na auspuh prilikom alnasovanja?

Najnoviji postovi

Na vrh