• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Branimir84

Branimir84

Novi član
Tu od
23 Stu 2016
Poruka
28
Dobar dan,

ja sam Branimir. Imam 32 godine. Iz Zagreba sam. Pratim ovaj forum duže vrijeme, no sada sam se odlučio registrirati. Inače radim kao web developer u Zagrebu. No već zadnjih 3 godine se zanimam za poljoprivredu.

Ove godine sam kupio 1 hektar zemlje u Podravini, te mi je plan, sljedeće godine na jesen posaditi haskap.

Ideja mi je izmjeniti iskustva, steći nova znanja i informacije, za što bolju pripremu. Možda čak i napraviti neki veliki meeting svih plantažera Haskapa i svih oni koji to žele radi izmjena informacija.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok Branimir84, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh