• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

čepovi blok motora

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
dečki imam problem, pukla dva čepa jedan na bloku motora ,a drugi na glavi naravno nisam spustio vodu i ne znam kak sam zaboravio što mislite kakve bi mogle biti posljedice vaše mišljenje inače je motor od kombajna šta je tu je sad.Da li je dovoljna samo zamjena i teraj ili bude tu još dosta komplikacija.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zamijeni čepove natoči vodu i ako je nebude u karteru a ulja u kileru (nakon rada) biti će ok .

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,756
A kad su pukli,, zimus,, illl.
Dobro ti je reko, zamjeni čepove, naspi vodu i moli Boga da đe ne curi,,
Sve je moguće!!

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
da ove zime se to dogodilo,sutra idem u nabavu i kad ih namontiram javim rezultate tolko za sada

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,181
Uh, nije baš lijepa situacija, uočio si na vrijeme, da stigneš pripremiti se za sezonu žetve..
Eventualno bi mogao i hladnjak propišati pa čak i na vodenoj pumpi, no ne mora biti. Držim ti fige da bude što manje problema.

Najnoviji postovi

Na vrh