• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dillinger

Dillinger

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2015
Poruka
433
Lijepi pozdrav
Do sada sam se bavio isključivo sa poljoprivredom plasteničkom proizvodnjom na obiteljskom poljoprivredom gospodarstvu, bavio sam se uzgojom duhana na površini od 30-50ha.
2006.godine otvaram obrt AgroBatat Suhopolje gdje proizvodim sadnice batata i stevie samostalno u plasteničkoj proizvodnji,osim toga sam se bavio i sadnjom i uzgojem batata na površini od 3ha(sa kooperantima do 10ha) – gomolje sam prodavao na tržištu.

Imam prijavljenu proizvodnju sadnica batata,batata i ljekovitog bilja te ostalih sadnica.
Posredujem u prodaji industrijske konoplje.

Od 2014.godine te 2015.proizvodim sadni materijal Paulovnija Elongata.

Hobi i aktivnosti su mi genetika i poljoprivredni bioinženjering,te sve vezano za OIE.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok Dillinger, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh