• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Glina zemlja

Švrćo

Novi član
Tu od
1 Svi 2025
Poruka
4
Pozdrav,
Da li netko zna gdje mogu nabaviti glinu zemlju (ili je ima), potrebna mi je za izradu sjemenih kuglica.
Unaprijed hvala na odgovorima.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,644
Sad ozbiljno. Mislim da sam u pevexu vidio onu crvenkastu za kupiti. Mislim da je to za takve stvari.

Švrćo

Novi član
Tu od
1 Svi 2025
Poruka
4
Aha, hvala tamo nisam gledala, tražila sam u Bauhaus i tamo nemaju. Ali ako netko stvarno ima u vrtu takvu zemlju to je isto ok, platila bih i zemlju 😊 i dostavu, oko 5-10ak kg mi je dovoljno. Ona služi da bi povezala zemlju u kuglice a nigdje je ne mogu naći.

Švrćo

Novi član
Tu od
1 Svi 2025
Poruka
4
Najozbiljnije! 😊😊 Super !! To mi treba, ako bih mogla dobiti te zemlje kako sam napisala nitko sretniji od mene 😊

Ali samo da nije tretirana kemijskim sredstvima 🙏

A koliko vidim to je ledina i voćnjak i šuma pa ne bi trebala biti 🤗 još samo kad bi mi je poslali ja najsretnija 😊

Najnoviji postovi

Na vrh