• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Grijaći kabeli 100m-1600w

samko

Dobro znana faca
Tu od
19 Tra 2012
Poruka
1,420
Prodajem dva nova kompleta kabela koji su mi ostali višak,duljine 100m. Kabeli su silikonski, snage 1600w, dolaze u kompletu s termostatom. Jedan komplet je dostatan za cca 12m2. Cijena za jedan komplet s termostatom -350kn. Oba za 600kn.

Dostava poštom(pouzeće) ili osobno preuzimanje. Lokacija Ilok. Poštarina cca 30-60 kn ovisno o brzini dostave.

image uploader

Kontakt;pm ili mobitel 0923312236

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma za flance - da mi bude jednostavnije.
Do sada sam na uljni radijator pa kada nikne ide na plinski termogen koji puše topli zrak, ali zna nicati neujednačeno pa mi je kod pradajza problem - on voli bježati u zrak u pola dana ako mu je za korijen jako toplo dok nikne, a ako spustim temperaturu onda još neniknuto jako zaostaje i čeka još dva - tri dna da izađe. Pa onda moram kemijati - okretati, paziti.....

A imam i još neke zamisli, ali ko i obično, ja skombiniram, a muž onda veli jel to tako može ili opet lebdim na oblačcima želja..xD

Najnoviji postovi

Na vrh