• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Gume 15c

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
669
Rabljene gume 15c ne šire od 195 dva komada kupujem.
Čim bliže Varaždinu

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Pa stoces to kpovat pobogu...
Vecina kombija nosi 15c i kod svakog vulkanizera ih mos dobit dzaba
To vazi samo ako ih hoces na kakvu prikolicu posto su vecinom sare istrosene

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
669
Da baš za to trebam, a kod ovih naših vulkanizera nema džabe. imam 16 c kolko hoćeš ali ovu niti jednu, pa moram kupit.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Kod nas toga ima zato mi bilo cudno.Platim montazu i nov ventil.
Zadnjih godina ima i otpada koji otkupljuju staro gvozde i na njima ima tockova kakvih hoces.
Na ovoj prikolcici sto sam preko zime radio stavio sam 13 skinte sa golfa a kostale su 10 evra oba tocka

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
669
Ma 15ica od auta imam pun grunt. Ja oću od kombija sa "C" oznakom. Imaju veću nosivost.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Znam skuzio sam te .Samo sam dao usporedbu kako mi nabavljamo polovne gume.
Moja prikolica pravljena prije par godina nosi 15c gume i najvise sto sam tovario na nju je kubik ipo mokrog pijeska i gume su izdrzale

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh