• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

hacklordsniper

hacklordsniper

Novi član
Tu od
3 Svi 2017
Poruka
10
Pozdrav,

vec duze vrijeme pratim forum, ali sam se sad tek registrirao. Dosad sam tri godine koristio Jinma 164Y za kosnju, a od ove godine prosirujemo vrt doma, plastenik itd za vlastite potrebe (da bar nesto jedemo zdravo).

S obzirom da mi je oduvijek bila zelja imati "malo finiji i prostraniji" traktor (jer sa svojim gabaritima sam se uredno zacvikao na malom Kinezu i vukao volan po trbuhu) odlucio sam se na kupnju Japanskog traktora. S obzirom da vecina ovoga sto se uvozi iz Japana je ostavilo svoju dusu na polju riže prije nego sam rođen uzeo sam novu Kubotu 2350 HST CAB, isporuka iduci tjedan.

Trebat cu puno savjeta u vezi prikljucaka za mali traktor i kako je sto bolje pa sam se registrirao za pitanja kojima nisam nasao odgovor.

Inace sam po struci elektronicar, po hobiju mehanicar, tokar i glodac (pa ak nesto zatreba...)

Nadam se da je dovoljno o meni :)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao hacklordsniper.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh